OLJA 75 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko upisan za mene (veliki je korak to što znam napokon ŠTA tražim a ne ko muva bez glave, dok se ne sedne na motor i malo provoza ništa, od gledanja nema vajde:). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, ne preterujte, uobrazicu se... Mogla si, Olja, sto se mene tice i pre neko vece isprobati, ali sto jeste istina bolje po danu nego po noci... A ti Jevto ako nastavis tako da rteklamiras ER-5 ima da ti se svi prodaju... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Neka što je sigurno sigurno, nisam imala opremu, mrak je bio, nikakav put, a i imali smo sastanak...ona dolma kod Mornarice je odlična za test vožnju, tako da bolje sačekati i dogovoriti se neko srljati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ne piti pivo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Svečano izjavljujem da je Kawasaki ER 5 ko stvoren za mene. Ja sam odmah rekao da je ER-5 pravi motor za devojčice ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svečano izjavljujem da je Kawasaki ER 5 ko stvoren za mene. Ja sam odmah rekao da je ER-5 pravi motor za devojčice ;D ;D ;D I ja to isto kazem! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlichan izbor! Nema boljeg motora za tebe, a ako je menjac ko na gpz-u, kad ga malo naucis ima da ubacujes u ler u pola noci bez ikakavih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka ne pije pivo i naci ce ler, ili obrnuto?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Mart 3, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd malo o GPZ ;D Potrebne su mi plocice, napred dva diska i lanac i lancanici. Konkretno me interesuju cene, ali tacno gde i posto. Ako je vec neko zvao, kupovao... da ne trazim po linkovima i zivkam.... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Diskovi su ti najpovoljniji u Guevari ja sam tamo uzeo oba prednja za nekih 160-170 eura, pločice u KDM u ali se ne sećam cene mislim da je bilo oko 2500 din po disku, a za ostalo ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan manite GPZ vidite da se devojcice loze na ER/... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Neka ne pije pivo i naci ce ler, ili obrnuto?! ;D Jaoj Darkmane šta će ljudi reći. Ja popila jedno pivce u kafiću i vidiš nisam primetila da me neko ''posmatra'' ;D Koliko znam jedno pivo je granica sve što je preko toga, ne valja kada je reč o vožnji (u Hrvatskoj ne može ni jedno, takav im zakon:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka ne pije pivo i naci ce ler, ili obrnuto?! ;D Jaoj Darkmane šta će ljudi reći. Ja popila jedno pivce u kafiću i vidiš nisam primetila da me neko ''posmatra'' ;D Koliko znam jedno pivo je granica sve što je preko toga, ne valja kada je reč o vožnji (u Hrvatskoj ne može ni jedno, takav im zakon:) Zato se ne vozamo u Htvatsku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Alo sektasiiiiii... ;D Sta ste zadremali. Danas je jedan GPZ pevao po drumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Mart 15, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan meni istekla registracija 12. , pa sam poslao tablicu i saobracajnu u debeljacu da se vrate table u Pancevo i prebaci motor na mene. ali coveku nije stigla koverta jos, iako sam poslao u sredu, i sada mi ni ne odgovara na poruke. pa se sada tripujem malo... al' kako mi se vozalo danas, straaasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Moj GPZ je dobio nov kofer i nosač za isti u homemade produkciji pa kad nadjem vremena kačim slike da vidite kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Moj GPZ je dobio nov kofer i nosač za isti u homemade produkciji Moj ide i bez kofera... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano April 7, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da vozim GPZ toliko sa ostecenim lancem i lancanikom da nije hteo da ide uzbrdo. Krenem juce kod Shube i par stotina metara od njega sve ode u k...c. Danas sve zamenjeno + nove plocice + filter i ulje. Sto se tice ulja stalo je 3,8 litara da bi bio pun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan GPZ-ovci se probudili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas nesto juce razmisljao kako nam je tema zamrla skroz... Rekoh da je malko refreshujem illi ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 8, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da vozim GPZ toliko sa ostecenim lancem i lancanikom da nije hteo da ide uzbrdo. Krenem juce kod Shube i par stotina metara od njega sve ode u k...c. Danas sve zamenjeno + nove plocice + filter i ulje. Sto se tice ulja stalo je 3,8 litara da bi bio pun. E pa bilo je i vreme :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 8, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Bane, daj fotku da vidimo kako si napravio nosach. Mene cheka ta zajebancija, s obzirom da ce naredna 3 meseca GPZ da mi bude jedini prevoz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 8, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Bane, daj fotku da vidimo kako si napravio nosach. Mene cheka ta zajebancija, s obzirom da ce naredna 3 meseca GPZ da mi bude jedini prevoz. Sutra je kačim kad uslikam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sa malim zakašnjenjem evo i slika nosača kofera u home made produkciji Znači, napravljen je tako da se kači (šrafi) na predviđena mesta na ramu Ovako izgleda deo gde se šrafi ploča Pogled sa strane i još jedan za kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Završi se Moto GP pa da nastavim. Nosač je napravljen od kutije 20x10mm, a onaj deo gde se kači ploča od kofera je od L profila 40x40mm (ako se ne varam). Ojačanja sa strane su od milimetarskog lima. Vareno je običnim električnim aparatom, dok su ojačanja varena sa CO2 aparatom (hvala Igore). Prešprican je špric gitom i prefarban crnom mat farbom, ali ne baš najsrećnije tako da taj deo treba još jednom da se odradi, bez žurbe Cena: šipke 300 din. a ovo ostalo sam imao od pre ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...