Motorcyclist 17180 Napisano Mart 24, 2020 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dosadio ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Mart 24, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dosadio ili?Nije ne znam ni da li bi ga prodao nesto se malo nalozio na neki zx6r ali verujem da ce me to proci a mozda cu ga i prodati pa ipak uzeti jedino sto je gpz jako jeftin za odrzavanje i reg meni skroz ok masinaPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 24, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena cisto onako dok razmisljas ? :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Mart 24, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam:-)Nisam se ni bavio realnom vrednoscu tih modela nesto iskrenoPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 24, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pojavi se neki neuredni i za 500 eur a pojavi se i za 2000 eur zavisi od stanja i godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Mart 24, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da...Ili su vitalne stvari na granici istrosenja a cena nerealna...ne znam ni koliko je pametno kupovati ista i sve iznova:lanac,gume,aku,tecnosti,svecice,filtere,karbove,kocnice,provere ventila,lanca razvoda itd itd itd......Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 24, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti rekao da si poludeo, nevidim razlog zasto bi menjao nesto dobro za nesto nepoznato gde te ceka opet ulaganje... kad budes imao kesa da prodas tvoj i dodas za neki u top stanju onda mi je to ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Mart 24, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Realno si u pravu videcu ali kao sto rekoh razmisljam nista nisam odlucioPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2709 1 Napisano Mart 27, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Kawasaki ZZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Da li znate koji retrovizori pašu na GPZ 500 S, ali da su pregledni? Originalne bih zamenio, hteo bih sire da stavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Mart 27, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Da li znate koji retrovizori pašu na GPZ 500 S, ali da su pregledni? Originalne bih zamenio, hteo bih sire da stavim.A neke ekstendere da nabavis?Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17180 Napisano Mart 27, 2020 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, dule2709 said: Kolege, Da li znate koji retrovizori pašu na GPZ 500 S, ali da su pregledni? Originalne bih zamenio, hteo bih sire da stavim. Od ninje 250 2008 kao na mom, ili er6f. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17180 Napisano Mart 27, 2020 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali za drugu generaciju gpz a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3717 Napisano Mart 28, 2020 Drug član, 992 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, dule2709 je napisao: Kolege, Da li znate koji retrovizori pašu na GPZ 500 S, ali da su pregledni? Originalne bih zamenio, hteo bih sire da stavim. Dam ti moje okrugle, pregledne, za tvoje originalne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2709 1 Napisano Mart 28, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Kawasaki ZZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Motorcyclist je napisao: Ali za drugu generaciju gpz a. Moj je '89, mislim da ti nece odgovarati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2709 1 Napisano Mart 28, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Kawasaki ZZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Atorn je napisao: Dam ti moje okrugle, pregledne, za tvoje originalne Ne bih stavljao okrugle... Mislio sam da moze neki od novijih ninja modela, ali izgleda da ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano April 5, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan fabricki mu odlicno stoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3717 Napisano April 17, 2020 Drug član, 992 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Rade koenig hvala na pomoći oko zamene guma i semeringa na viljuškama, juče i danas. Siguran sam da se sve kolege sa foruma pomažu, al' eto, imam potrebu da to napišem. Srećan Uskrs tebi i svima koji ga slave. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17180 Napisano April 17, 2020 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano April 17, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugari jel radio neko od vas na gpz,u 2u1 auspuhe?Ako jeste od ceka stavili top i kakva prica na teh pregledu?Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano April 17, 2020 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Nije GPZ već ER5, imao neki kopiju akrapa , pred tehnički pitah jel može, kaže baja jok, mora homologacija...i tako tažim po netu, ništa da uhvati oko, nadjem top od jednog F650 BMWa, malo grunfovanja i čučnu lepo. Dodjem na isti tehnički...Nisu mi ni pogledali motor...tako da tolko o tome.Doduše sa ovim topom sam prezadovoljan, i zvukom i time kako motor diše 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano April 17, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije GPZ već ER5, imao neki kopiju akrapa , pred tehnički pitah jel može, kaže baja jok, mora homologacija...i tako tažim po netu, ništa da uhvati oko, nadjem top od jednog F650 BMWa, malo grunfovanja i čučnu lepo. Dodjem na isti tehnički...Nisu mi ni pogledali motor...tako da tolko o tome.Doduše sa ovim topom sam prezadovoljan, i zvukom i time kako motor diše Dakle imas obe cevke u jedan top?Gde si radio prepravku posto ovde svi strucnjaci a nemaju cevke cime da izvarePoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17180 Napisano April 17, 2020 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zodini said: Nije GPZ već ER5, imao neki kopiju akrapa , pred tehnički pitah jel može, kaže baja jok, mora homologacija...i tako tažim po netu, ništa da uhvati oko, nadjem top od jednog F650 BMWa, malo grunfovanja i čučnu lepo. Dodjem na isti tehnički...Nisu mi ni pogledali motor...tako da tolko o tome.Doduše sa ovim topom sam prezadovoljan, i zvukom i time kako motor diše Trebao si da promenis tehnicki. Meni su jedino trazili da skinem nosac kofera i to je to. Auspuh ima homologaciju, uz to je za gpz al aftermarket, nisu pravili problem. Prednja maska mi je malo sjebana i far ne stoji najbolje uz ivicu plastike, ni tu nisu pravili problem. Zmigavci prednji su mi aftermarket pita me jel imam fabricke mozda umesto ovih led? Reko nisu led, halogeni su i imaju na staklu homologaciju. Samo se okrenuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano April 17, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Atorn je napisao: Rade koenig hvala na pomoći oko zamene guma i semeringa na viljuškama, juče i danas. Siguran sam da se sve kolege sa foruma pomažu, al' eto, imam potrebu da to napišem. Srećan Uskrs tebi i svima koji ga slave. Valjda to tako treba hvala :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3717 Napisano Maj 19, 2020 Drug član, 992 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 15.2.2020. at 20:43, Biker-Boy je napisao: @Atorn prelepa ti je Kawa, samo menjaj te okrugle retrovizore života ti Promenjeno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Maj 19, 2020 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Extra, sad je fabrika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...