Nikolić97 6 Napisano Februar 24, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha Xtx 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem naveden motor, iskljucivo u odlicnom stanju. Registracija nebitna, bitno je da ga prevedem na sebe odma. Necu lomove nikakve, dosta sam se godinama patio s lomovima, ocu motor pouzdan! Pare nisu problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Februar 24, 2023 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan I ja ga trazim i polako gubim strpljenje sa lazovima Uglavnom ga voze balavci koji ne znaju da odrzavaju motor,a prave se pametni....na slikama izgledaju fenomenalno,a uzivo krshevi neopevani 4000 e se trazi za motore stare oko 18 godina sa predjenih 40-50 000 km Zato i stoje na oglasima mesecima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolić97 6 Napisano Jun 7, 2023 (promenjeno) U prolazu, 8 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha Xtx 660 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Jun 7, 2023 član Nikolić97 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolić97 6 Napisano Jun 7, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha Xtx 660 Prijavi odgovor kao problematičan Uzet pre 10-ak dana, od Gagija iz 3T Racinga... Premasuje granice A2 kategorije ( 35.3kw ) , 2004. godiste, 38 200km predjenih, doteran iz Berna, stanje sasvim korektno... Za sad se privikavam, sutra registracija pa cemo da vidimo kakva je situacija kad se predje neka veca kilometraza, prvi utisak da je jak potrosac za svoj performans, ali Boze moj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...