Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 11, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce ovako izgledati NOVI Kawasaki Z 750 S. ??? Bio bi lijep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Auuu kako ovo lepo izgleda, prelep nema sta... A i nekako mi cudno, izgleda kao montirano, boje oklopa se ne slazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da ima previše oklopa za kawinu Z seriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 11, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da ima previše oklopa za kawinu Z seriju Auuu kako ovo lepo izgleda, prelep nema sta... A i nekako mi cudno, izgleda kao montirano, boje oklopa se ne slazu. Pa ovo je MOZDA ce ovako izgledati, jer je ovo moja kreacija-pretpostavka kako bi bilo dobro da izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Januar 11, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ovo bi bio ukrsteni er-6f i z750 izgleda fino, i bilo bi dobro kad bi i ovakav se nudio, jer bi rijesio neke mane oba motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 11, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj gornji stvarno ima previse plastike , a donji bi mogao da prodje ... Na zalost Kawasaki ne namerava da pravi S verziju , jer se prethodni model u S verziji (ja imam taj) dosta slabije prodavao u odnosu na skroz naked verziju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kako si ovaj gore nacrtao, tako izgleda KAWASAKI ER6 F za 2009 godinu...Ima negdje tema Kawasaki noviteti, pa pogledaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 12, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Kako si ovaj gore nacrtao, tako izgleda KAWASAKI ER6 F za 2009 godinu...Ima negdje tema Kawasaki noviteti, pa pogledaj... slican, ali pak ni blizu ...po meni ja bas lep! mada zanimljivo bi bilo videti i naked varijantu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan slican, ali pak ni blizu ...po meni ja bas lep! mada zanimljivo bi bilo videti i naked varijantu... naked varijanta postoji za oba motora, to je er-6n i z750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 12, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan slican, ali pak ni blizu ...po meni ja bas lep! mada zanimljivo bi bilo videti i naked varijantu... naked varijanta postoji za oba motora, to je er-6n i z750 hehe, pa znam da postoji . nego sam mislio da bi bilo zanimljivo da vidim kako bi izgledala taj novijia verzija naked-a z750 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu kako ovo lepo izgleda, prelep nema sta... A i nekako mi cudno, izgleda kao montirano, boje oklopa se ne slazu. DELUJE MI DA SE BOJE RAZLIKUJU ZBOG SVETLOSTI. VEROVATNO CE DONJI DEO DA BUDE DODATNA OPREMA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bogami lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Auuu kako ovo lepo izgleda, prelep nema sta... A i nekako mi cudno, izgleda kao montirano, boje oklopa se ne slazu. DELUJE MI DA SE BOJE RAZLIKUJU ZBOG SVETLOSTI. VEROVATNO CE DONJI DEO DA BUDE DODATNA OPREMA. Ma to on uzeo u photoshopu isjekao od kawe zx-10r prednji dio i nasadio na Z750...Igrao se covjek malo i bas fino ispalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N_E_R_O_N 2 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti sunce, zaljubio sam se u ovu plavušu :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti sunce, zaljubio sam se u ovu plavušu :-* i zeljanica je mnogo dobraa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...