laban 1 Napisano Januar 11, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan prvo pozdrav svima , a zanima me ako neko zna gde može da se kupi i cena ležaja probaću da objasnim jer ne znam tačan naziv između rama i vuljuške jer sam se nešto igrao dotezao još letos pa je motor težak iz krivine " srad " . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kako si ga dotegao,tako ga i popusti ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan kako si ga dotegao,tako ga i popusti ;D ;D Bas tako ako nije sjebao rolnice u lezajevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laban 1 Napisano Januar 12, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije ništa sjebano okrenut je za pola kruga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije ništa sjebano okrenut je za pola kruga Zategni sraf do kraja, i onda ga popusti za cetvrtinu kruga. Ako onda jos uvek nije u redu menjaj lezajeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6586 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, ja to radim ovako.... Dignem motor na stender, podbacim cigle pod stender i opteretim zadnji kraj, tako da je prednji tocak u vazduhu. Onda polako stezem sraf/ ali pazi, imas obicno i kontra sraf, tj, jos jedan koji sprecava da se odvije od vibracija/, dok ne osetim da pocine da "skljocka" i da ne ide lako viljuska levo desno. Onda malo popustim, dotegnem, sve dok ne nadjem granicu u kojoj viljuska ide potpuno iz jednog u drugi polozaj bez ikakvog otpora, bez trzaja, a onda proverim da li mozda ide malo naprad nazad. Ako ide i to, onda moraju da se menjaju lezajevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kugla 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja cu to da ti namestim tvoj motor nema stendere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...