FckThWrld 47 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uz stender je stigao i "dodatak" za koji ... da budem iskren - ne kapiram cemu sluzi ??? Ako neko zna .... molim da podijeli samnom ;D P.S. dodatak je uzi od stendera , tako da ga je nemoguce uvuci u istii ( jedino to mi je palo na pamet,iako ne znam ni sta bi to koristilo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2045 Napisano Januar 11, 2009 Teoreticar ..., 12118 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Taj dodatak ti sluzi za dizanje prednjeg dela motocikla. Skines ove zavrtneve sa gumenim nosacima i na njihovo mesto zasrafis ovaj dodatak. Nisam siguran,ali mislim da treba da postoji jos jedan mali deo uz ciju pomoc se ovaj dodatak postavlja ispod trouglova viljuske i prekretanjem podize motocikl u vis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mogu li da se skinu ove dve plochice i da se nastavak stavi umesto njih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko mi uze rech iz usta.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2045 Napisano Januar 11, 2009 Teoreticar ..., 12118 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan mogu li da se skinu ove dve plochice i da se nastavak stavi umesto njih? Naravno, tako se i radi. Evo ti slike gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast !!! Nisam ni sumnjao u pomoc ! Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi molim te na PM gde i koliko para te je kostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi molim te na PM gde i koliko para te je kostalo. Maki...nije tajna .... donesen je iz Njemacke , kostao je 60 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi molim te na PM gde i koliko para te je kostalo. Maki , Ja sam od Sekule pre neki dan narucio zadnji univerzalnu stender iz Louis-a, kosta reci 30E, Kat . No. 10003368 Dodatak za prednji tocak je Kat. No. 10003369 i kosta 25 E, njega nisam naruchio .. za sada ... Sve je ovo na popustu , prvi je bio 40E a drugi 30 E ... LJuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...