KeticN94 1 Napisano Februar 14, 2023 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kojim lancanicima da na tomos apn 6 dobijem malo vise na snazi a da ga usporim? Da li prednji tj mali lancanik treba da ima vise ili manje zuba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 257 Napisano Februar 14, 2023 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Napred manji ili nazad veci, ili kombinacija oba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KeticN94 1 Napisano Februar 14, 2023 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci 10/34 10 je sa najmanje zuba za apn a 34 sa najvise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XJ900S 0 Napisano Februar 14, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ900S Diversion, Tomos T15 SLC Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, ja sam na t15slc stavljao 12 napred 34 nazad. Smanjila se krajnja brzina, a dobio je na snazi. Idealno za brdski teren i polazak prvom iz mesta na velikom usponu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KeticN94 1 Napisano Februar 14, 2023 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi o da cak i sa 10 zuba stavio, posto vecinom vozim po brdskim predelima, prvom brzinom presporo a drugom ne moze da vuce, trenutno je 11/32 msm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 257 Napisano Februar 14, 2023 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Probaj 10 32 ali puno zavisi i do motora u kakvom je stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KeticN94 1 Napisano Februar 14, 2023 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je dobar, nov klip 40mm i cilindar obradjen, jedino karburator ne znam dal je ustelovan, ja sam ga cackao nesto ne gusi uglavnom na velikom gasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...