Arso 2443 Napisano Maj 31, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, antir3ality je napisao: Arso ja računam da je onaj spisak tačan. Očekujem da ako neko odustane - da se javi. Ostale računam da dolaze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5350 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1910 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ali i dalje se nadam da možda prodjemo bez kiše. Jer non stop se menja na ovoj prognozi što ja gledam, ali se vrti oko 50 60 % , što znači možda i ne padne nešto značajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 31, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, antir3ality je napisao: Ali i dalje se nadam da možda prodjemo bez kiše. Jer non stop se menja na ovoj prognozi što ja gledam, ali se vrti oko 50 60 % , što znači možda i ne padne nešto značajno. Uostalom što bi rekao onaj deo GS sekte koji se sa tri kofera vozika od kafića do kafića, Kote 555, Zlatibora...: -Bajo, vreme je za advenčr!!! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 215 Napisano Maj 31, 2023 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan долазимо, и ако се одложи 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5350 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1910 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, nisam ni razmišljao o odlaganju kao što rekoh - iz dva razloga: 1. Veze nemam kad bih ponovo mogao da ugrabim vikend za ovakvu akciju, možda tek na jesen. 2. Ne bi bilo korektno prema Eko Farmi pošto su rezervisali taj termin samo za nas da otkažemo. Tako da otkazivanja okupljanja neće biti. Samo molim ponovo sve koji ipak neće moći da dođu, da jave na vreme. Zbog ručka najviše. Nastavljamo organizaciju, nadam se da se javljam uveče sa novim detaljima. Bilo bi super ako je neko voljan da pomogne u organizaciji: 1. Treba nam neko da organizuje nagradnu igru 2. Ako imamo nekog ko je vičan fotografiji, ima aparat ili bolji telefon, da napravi par lepih slika. (bila je priča da dođe Jovan Ristić, i to bi bilo super, ali nažalost on je juče javio da zbog drugih obaveza u okviru BJBikers neće moći da stigne na okupljanje) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5350 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1910 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Trenutna prognoza meni deluje obećavajuće: Obratite pažnju, ovo je za Despotovac. To su baš male količine, i niska verovatnoća. Pre 10 isto nema kiše. Nije da najavljuju kišu i nevreme ceo dan. Posle 14h sve do uveče sunčano. Nadamo se da će tako i biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5350 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1910 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Arso said: Bajo, vreme je za advenčr!!! Ovo smo ladno mogli na majice da stavimo! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Maj 31, 2023 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Ma idemo da se družimo i biće nam super. Samo pozitivno !!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5350 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1910 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan To je pravi TENERE stav !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Idemo da iskisnemo.Ja dolazim,treba u petak da dignem dozvolu,ako ne izjebu u SIV-u nesto eto me. Nocas sam sanjao neki glupav san,kako stizemo tamo ali preko nekog stenja i reke. Morali smo da nosimo Tenere od @kloktorpreko neke stencuge sto se odronila na put. Ja sam se vratio odande busom po motor kuci,jer sam ga zaboravio u garazi. Bila i moja zena sa mnom sto je tek neverovatna nebuloza 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1004 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo smo ladno mogli na majice da stavimo! Vala bas Inace sto se tiče majica prvi primerci su urađeniA što se tiče kiše dolazim u svakom slučaju, ali bez moje lepše(jače ) polovine 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 31, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Darko 012 je napisao: Vala bas Inace sto se tiče majica prvi primerci su urađeni A što se tiče kiše dolazim u svakom slučaju, ali bez moje lepše(jače ) polovine Kakva je to jača polovina koja se plaši kiše? Mojoj ne pada na pamet odustajanje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Maj 31, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, antir3ality je napisao: 1. Treba nam neko da organizuje nagradnu igru Reci šta treba i evo, ja ću. Pride sam tamo u petak (a i ne interesuje me rezultat nagradne igre ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Maj 31, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bojan82 je napisao: preko nekog stenja i reke Od Kosjerića do Požege je put baš takav. Sve su raskopali. Pre 2 sati, Bojan82 je napisao: Morali smo da nosimo Tenere Nosili smo moj motor, pošto si tvoj zaboravio kući? Pre 2 sati, Bojan82 je napisao: Bila i moja zena sa mnom Jesi siguran da je tvoja žena? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Maj 31, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, antir3ality je napisao: 1. Treba nam neko da organizuje nagradnu igru Možda mogu od kuće da ponesem nešto ako treba da se štampa, lepi, duva ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Maj 31, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Darko 012 je napisao: Inace sto se tiče majica prvi primerci su urađeni Super su majice! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Maj 31, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, antir3ality je napisao: 1. Treba nam neko da organizuje nagradnu igru Da kupim ping pong loptice, napišem brojeve, i ženi haljinu sa izrezom? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @kloktorpostavio si mi više pitanja,na koja nemam odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5350 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1910 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, kloktor said: Reci šta treba i evo, ja ću. Pride sam tamo u petak (a i ne interesuje me rezultat nagradne igre ). Bravo, takav nam treba! Kako god hoćeš i kako god ti je najlakše da organizuješ. Ima i onih aplikacija za to, može i tako što se mene tiče, a može i ping pong loptice Biće 3 nagrade, učestvuju svi koji su prisutni na ručku, i to je to Preliminarni spisak imaš tamo na onoj stranici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan u koliko je sati ručak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1004 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je to jača polovina koja se plaši kiše? Mojoj ne pada na pamet odustajanje! Ma ova moja bolesljiva, a jača je polovina jer ima malu ali tešku ruku Ja ne znam da li meni nesto fali (jako je verovatno da da ) ali ja volim da vozim dok pada kiša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Maj 31, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li da nas prime tamo ako budemo mokri? Ja idem ovuda Grocka_Гроцка__Despotovac_Деспотовац_003.gpx Promenio Maj 31, 2023 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1004 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan U tvom slučaju i blatnjavi Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Maj 31, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Bojan82 je napisao: Hoce li da nas prime tamo ako budemo mokri Ako dostaviš bris i potrvdu da nisi lizao ništa u poslednja tri dana, hoće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Maj 31, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, antir3ality je napisao: Kako god hoćeš i kako god ti je najlakše da organizuješ. Šta misliš, kupim kinder jaja za sve. Odštampam imena i prezimena. Prisutni, pojede kinder jaje, ubaci svoju ceduljicu u "žumance", sve na jednu kamaru i izvlačenje. Može? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...