Jump to content

Moto Zajednica

Ducati Supersport 1000 - spekulacije

Recommended Posts

• Ducatista, 2912 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

E sad sam malo svesniji pa mogu da reknem po koju

SS je kod Ducatija napusten jos ranije i umesto njih su dosli ST-ovi (ST2, ST3 i ST4) koji su bili malo vise putno orijentisani od SS-ova koji su bili nesto slicno Monsterima sa maskom (ovo malo ruzno zvuci, ali SS i Monster su oglavnom delili ramove, masnije i delove ogibljenja). SS nikada nije bio konkurencija Superbikovima, po koima je Ducati ipak najpoznatiji. Ova skica je po meni suvise Superbike orijentisana jer SS ipak treba da ima malo visi korman i tako neke stvari, znaci udobnost za malo duza putovanja (cca od 3 do 15 km od kuce  ;D)

Kolko je meni poznato, za 2010 ostaje nova Multistrada i to je to sto se tice novih modela, eventualno Streetfighter (ako mu ostane to ime, posto se trenutno vode neki sudski sporovi oko njega) dobija masinu od 1198 kubika i to je to. Eventualno neka kozmetika na postojecim modelima.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Ovaj dizajn sa drugim bojama se provlaci kao novi Triumph Daytona, Cagiva nesto, i sta ti ja vec sve znam, tako da ljudi, nista od ovoga...  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja