PistoljNoz 0 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne ''zivotne'' fotografije... Ada Ciganlija pre nekog vremena.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N_E_R_O_N 2 Napisano Januar 3, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan XAXA Čiča spava sve u 16 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 6, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Akcije i reakcije danas u postama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PistoljNoz 0 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Akcije i reakcije danas u postama. ahahhahah...extra ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo da mogu da osetim miris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 6, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Januar 12, 2010 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga, ali svaka cast za sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna Mareeee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uh da , bilo je skidanje sa ramena i okidanje u sekundi da ne propustim priliku, ali stvarno tuga...ali zato je life jbg...bas beogradska svakodnevica... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GRINGO 023 9 Napisano Januar 13, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nešto iz Bečkereka, bez pucanja. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan decak se greje na -3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan decak se greje na -3 Ovo cesto vidjam. Veoma porazavajuce. Moj Jole je video ovu sliku i objasnio sam mu o cemu se radi. Evo ga place. Neshvatljivo je kakvih roditelja ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Januar 19, 2010 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj Jole je video ovu sliku i objasnio sam mu o cemu se radi. Evo ga place. Tvoj Jole ce po svoj prilici da bude dobar covek. Jeste malo potresno da gleda takve stvari kao mali ali naucice puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Moj Jole je video ovu sliku i objasnio sam mu o cemu se radi. Evo ga place. Tvoj Jole ce po svoj prilici da bude dobar covek. Jeste malo potresno da gleda takve stvari kao mali ali naucice puno Nadam se da ce biti dobar. Ali, ja bas cesto zimi vidim u retrovizoru ovu sitaciju. Suvisno je da ovde napisem kako se osecam i sta bih, i kome bih, i ko je kriv, i ko je odgovorean, kad to nigde ne dopire. Znam samo da DETE to ne zasluzuje !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Ево још једног примера: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Januar 20, 2010 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto malo drugacije od te jadne djece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Neka od te "jadne dece" donesu kuci od pranja prozora za jedan dan vise nego sto mogi ovde zarade za mesec, dva.... ;D Svaka cast za fotke, anyway... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Neka od te "jadne dece" donesu kuci od pranja prozora za jedan dan vise nego sto mogi ovde zarade za mesec, dva.... ;D Da nisu i deoničari Delta holdinga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dragi kolega Miloshe, bice da duugo nisi bio u Gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da ti kažem - i nisam...bio u Gradu...neko vreme. A je l tu sad sramota platiti detetu ako ti oriba šajbu na -7 Celzija uz obilato emitivanje benzapirena iz izduva? Da znam...da se ne blamiram...u Gradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dve od prekjuce, sa terena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Januar 22, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene jedna na istu temu,naime u pitanju je plajcka vozila za prevoz novca i paljenje vozila koriscenog u pljacki. E sad da se pohvalim malo ;D desila mi se jedna lepa stvar,posto su novinari kasno stigli,kada je bio vec ugasen pozar skroz,pa nisu imali dok je goreo prebacio sam momku iz press-a sliku i eto objavise mi sliku..xexe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Januar 22, 2010 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Pikaso. Fino to izgleda planulo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan U roku od 15-tak minuta bi otislo sve u pm...Na svu srecu vatrogasci su stigli na vreme pa su zajedno sa radnicima farme za pola sata "umirili" pozar, inace farma pilica je u pitanju, a objekat oblozen stiroporima, to ne da gori nego je*e kevu... Pilica nije bilo u objektu, izgoreo samo stiropor i instalacija, tako da se vec uveliko radi na revitalizaciji objekta a za 10-tak dana ocekuju da usele pilice u njega!! Mogu reci da strasnije izgleda(i zvuci) uzivo nego na slikama!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...