Laki1010 7 Napisano Februar 3, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DragStar1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, potrebna mi je pomoc u resavanju dileme slatke muke. Naime, zelim da nadjem nov motor za sebe pa se dvoumim izmedju ove dve masine. Honda VTX1300 ili Yamaha Midnight Star 1300, oba oko 2008-2009 godine. Svako misljenje, iskustvo, komentar je dobro doslo. Ili neka druga preporuka. Hvala vam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki1010 7 Napisano Februar 3, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DragStar1100 Prijavi odgovor kao problematičan Oprostite, izvinjavam se na bezobrazluku, nisam se predstavio. Zovem se Dejan, 43 godine, boske iz Zemuna Sa karijerom na motoricima krenuo sam pre skoro 30 godina. Od automatika, skutera, kojekakvih polumotora do motora. Zatim se ozenio i penzionisao kljuceve. Godinama unazad se "ogrebem" za neku turu i voznju od ponekog rodjaka ili kuma. Sad je doslo vreme da se ponovo jase pa sam vam se obratio za savet. Godinama vec povremeno ispratim neku temu ili putopis na sajtu. Unapred sam zahvalan za bilo kakvu informaciju. Pozdrav svima! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Februar 3, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Februar 4, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Februar 4, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Februar 4, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu baš da pomognem puno ali moj komšija i drugar ima vtx 1300. Ozbiljna mašina, meni se sviđa. Nisam ga vozio ali sam ga čuo kako radi, i radi dobro kao svaka dobra Honda. Sumnjam i da je Yamaha loša, znam da je isto lepa. Najbolje da pogledaš oba, probaš i vidiš na kojem se više pronalaziš. Sa srećom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...