m.milivojevic 1986 Napisano Januar 24, 2023 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Dve bocne torbe, kupljene od @drmilan_Nikada ih koristio nisam.On je napravio ove limene nosace, kao i nosace za , cini mi se transalpa (Mile, ispravi me ako gresim). P.S. imam i te nosace.Dajem sve u kompletu. Cena, 25-30€, moze meni na racun, a moze i u dobrotvorne svrhe, za lecenje nekog deteta po vasem izboru. Ako se prodaju, da dajem jos toliko, za lecenje deteta. Dokaz o uplati kacim ovde sa moje strane, kacim ovde.Nadam se da sam vas afirmisao.Miki0656929955 Sent from my iPhone using Tapatalk 8 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1986 Napisano Januar 24, 2023 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. pisite mi na viber, ne dobijam notifikacije sa foruma, a ne znam ni sam zastoSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5484 Napisano Januar 24, 2023 (promenjeno) Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Pravljene zapravo za freewinda, gde li su mi to nosaci na koje se to kaci To se zapravo izvrne, da ne dodje nekom do zabune, i koriste se torbe bez problema, kod mene su se provozale jednom do tare i nazad. Promenio Januar 24, 2023 član drmilan_ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1986 Napisano Januar 25, 2023 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidis, freewind.I nosaci su kod mene. Dajem sve u kompletu.P.S. Ja ih nikada nisam koristio. Ako su koriscene, koristio si ih samo ti.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1986 Napisano Februar 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Otisle torbe, nasem kolegi @Mirkic za 4000 din. Nas dogovor je da svako od nas uplati po 2000 din za lecenje sledece dece: Vasilije Baković (1402) - Humanitarna fondacija Budi human - Aleksandar Šapić WWW.BUDIHUMAN.RS Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Vasilija Bakovića ( 2020) Vasilije je dete iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Rođen je... Lena i Kosta Ćeferjanović (878) - Humanitarna fondacija Budi human - Aleksandar Šapić WWW.BUDIHUMAN.RS Za Lenino i Kostino#bolje sutra! Nemanja Ljutić (995) - Humanitarna fondacija Budi human - Aleksandar Šapić WWW.BUDIHUMAN.RS Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Nemanju Ljutića (2017). Nemanja je rođen 30.09. 2017. godine u Beogradu, kao zdrava beba u... Olivera Ševo (1101) - Humanitarna fondacija Budi human - Aleksandar Šapić WWW.BUDIHUMAN.RS Humanitarna fondacija BUDI HUMAN Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Oliveru Ševo (2010). Olivera je rođena 27.05.2010 godine. Dete je iz uredno vođene i... Ja moj deo uplatih i @Mirkic ce svoj. Pozivam vas da i vi ucinite isto! P.S. zatvaram topic Promenio Februar 2, 2023 član m.milivojevic 4 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1986 Napisano Februar 2, 2023 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i @Mirkic 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...