Mario Marko 479 Napisano Januar 9, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju kaciga Suomy Trek ,velicin XL,srebrna,nosena 2-3 puta,prakticno nova. Cena 100 eur ,moguca i zamena za manju (novu) iz slicnog ili malo veceg cenovnog ranga. Kupljena je za suvozačicu ali ne odgovara veličina pa je zato prodajem/menjam. 064-668-02-67 Mario Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Spusteno na 90 EUR !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 1, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan CENA 80 EUR !!!!! Ajmo ljudi,smesna je cena za tu kacigu!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3250 Napisano Februar 1, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pitacu ja drugara koji je pre neki dan kupio Burgmana da li je zainteresovan. On je na skijanju i cim dodje, ako se kaciga do tada ne proda, recicu mu da te kontaktira. On hoce da kupi novu, ali ako je stvarno malo nosena, pokusacu da ga ubedim. Jos samo da mu velicina odgovara... Za koji je to obim glave 59-60? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 1, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Na njoj pise 61-62 ali to nista ne znaci dok se ne proba. Ja npr nosim Schuberth 52-53 a obim glave mi je 55-56... Sto se tice nosenja,moja devojka je nosila 2 puta i smorila se jer joj landara i jednom sam je dao drugaru da je proba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno !!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ova kaciga kosta oko 12000 u centru S Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan koji je broj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan milan_tzr: Velicina je XL Zvao sam centar S i rekli su mi da je kod njih cena oko 12500 din (120-130 eur) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 16, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Prodato !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...