ZEMZEM 2531 Napisano pre 18 sati ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Eto razloga da svratim kad sam u prolazu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 2. 2024. at 10:36, pajche je napisao: Dugujem i slike drugog studija: Izdaje li se i u ljetnoj sezoni ? Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4503 Napisano pre 15 sati (promenjeno) Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Meni jednom na kopu nudjeno parking mesto 30e. Ali to je kao da je sada fazon 50e. Covek stoji sa strane , ja dolazim u kafanu da sviram, nigde mesta , kaze "treba parking?". Rekoh "treba" , misleci da ima neku foru , neko skriveno parkig mesto... On uzima lopatu i izlopata , 15 min, u snegu rupu ...kaze "izvolte"... Ja pitao "koliko vremenski?" Kaze on: pa dok ne izadjes I , najjace ono mestasce , seoce pre penjanja ..sto sipaju vodu da se zaledi , i onda "namestanje lanaca" , "iznajmljivanje lanaca" , prodaja... Promenio pre 15 sati član Darko Mihajlovic 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...