ZEMZEM 2532 Napisano juče u 13:28 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Eto razloga da svratim kad sam u prolazu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano juče u 13:42 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 2. 2024. at 10:36, pajche je napisao: Dugujem i slike drugog studija: Izdaje li se i u ljetnoj sezoni ? Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4505 Napisano juče u 16:02 (promenjeno) Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Meni jednom na kopu nudjeno parking mesto 30e. Ali to je kao da je sada fazon 50e. Covek stoji sa strane , ja dolazim u kafanu da sviram, nigde mesta , kaze "treba parking?". Rekoh "treba" , misleci da ima neku foru , neko skriveno parkig mesto... On uzima lopatu i izlopata , 15 min, u snegu rupu ...kaze "izvolte"... Ja pitao "koliko vremenski?" Kaze on: pa dok ne izadjes I , najjace ono mestasce , seoce pre penjanja ..sto sipaju vodu da se zaledi , i onda "namestanje lanaca" , "iznajmljivanje lanaca" , prodaja... Promenio juče u 16:04 član Darko Mihajlovic 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1525 Napisano pre 10 sati Drug član, 847 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre neki dan resio da napravim picu za veceru, svratio u lokalnu prodavnicu, dve podloge, malo kackavalja i sunke, kecap, majonez - 700 i kusur dinara. Pa bolje da sam porucio da mi neko donese gotovu. Sve su cene otisle u nebo. Plus sto prepisuju jedni od drugih. Kao sa cenama polovnih motora. Tako vam je i sa klopom. Samo sto ljudi moraju da jedu... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 118 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Zeleni 65 said: Izdaje li se i u ljetnoj sezoni ? Hvala. Izdaje se preko cele godine. Leto na planini je savrseno. Ovog leta maximalna temperatura je bila 28 stepeni, komaraca nigde nema. Ako vam je vruce samo se pomerite metar u stranu ispod drveta i odmah dux mora da se obuce. Cene smestaja leti su dosta povoljnije na celoj planini, manje vise svuda se izjednace, pa ko sta voli, centar, magistrala, naselje, suma 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 118 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Darko Mihajlovic said: Meni jednom na kopu nudjeno parking mesto 30e. Ali to je kao da je sada fazon 50e. Covek stoji sa strane , ja dolazim u kafanu da sviram, nigde mesta , kaze "treba parking?". Rekoh "treba" , misleci da ima neku foru , neko skriveno parkig mesto... On uzima lopatu i izlopata , 15 min, u snegu rupu ...kaze "izvolte"... Ja pitao "koliko vremenski?" Kaze on: pa dok ne izadjes I , najjace ono mestasce , seoce pre penjanja ..sto sipaju vodu da se zaledi , i onda "namestanje lanaca" , "iznajmljivanje lanaca" , prodaja... "Brzećki preduzetnici" nadam se da ce im kad tad stati na put. Ali dovitljivi su, uvek se dosete novog nacina prevare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4505 Napisano pre 7 sati Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Daaaa bre , Brzece... Nisam mogao sa se setim naziva sela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5856 Napisano pre 6 sati Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan У Брзеће нема која неће 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...