Zemunac 88 70 Napisano Januar 18, 2023 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ranger 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja 30.jun dan kao stvoren za putovanje... Ustajem u 07h, motor je spreman, oblačim moto opremu i krećem prema Aranđelovcu. Krajnji cilj je vrh Bukulje, a usput će biti još poneka stanica ima šta da se vidi, zabeleži kamerom,itd... Da ne bi puno dangubio odlučio sam da vozim dosadnim autoputem, da bi imao više vremena tamo da provedem. Priroda fantastična nisam mogao da odolim, a da ne uslikam motor na pravcu, nigde nikoga. Vozim dalje i dolazim do mesta gde se nalazi spomenik Karadjordju, muzej... Posle kraće pauze nastavljam dalje, jeste da vozim sam ali nije mi dosadno uopšte. Stižem u Arandjelovac. Prvo što ću da posetim u Arandjelovcu jeste pećina ili Spomenik Kulture Risovača. Cena karte je 200 din. i sa vama ide vodič koji vam pokazuje ostatke pra životinja, retke i zaštićene vrste slepih miševa. Unutra je zabranjen telefon i blic, bilo kakvo svetlo da se ne bi ugrozili slepi miševi koji su retki i ima ih samo u ovoj pećini. Tu provodim jedno sat i po vremena i nastavljam ka vrhu Bukulje. Motor se ponaša sjajno, potrošnja oko 3,5 L Stižem krivudavim i putem koji je konstantno pod usponom, logično jer se penjemo na vrh planine Bukulja. I najzad fantastičan pogled sa vidikovca, stvarno je vredelo doći... Vidi se sve kao na dlanu, imam osećaj da se vidi pola Srbije. Provodim tu neko vreme uživam u prirodi i pogledu, zatim se spuštam nazad ka Arandjelovcu idem da posetim jedan Hram Sv.Petra i Pavla. Inače uglavnom svako moje putovanje, gledam da obidjem neku Crkvu ili Manastir po Srbiji, jer sve što radim radim sa verom u Boga. Oduševljen lepotom Hrama polazim polako za Beograd... Srećan što sam napravio još jednu turu po našoj lepoj i bogatoj Srbiji, koja ima šta da pruži i pokaže... Veliki pozdrav od Avanturiste na Motoru Promenio Januar 18, 2023 član Zemunac 88 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8243 Napisano Januar 19, 2023 Drug član, 559 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Лепо 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 180 Napisano Januar 19, 2023 Svrati ponekad, 185 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da živim u Aranđelovcu jer je na odličnom mestu okružen divnom prirodom. Bukulja,Rudnik ,Garaško jezero, Rajac sve je blizu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Januar 20, 2023 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Брат Авантуриста ради добар посао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 88 70 Napisano Januar 20, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ranger 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ooo gde je moj brat Bajker Draki, hvala na lepim rečima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Januar 20, 2023 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Zemunac 88 je napisao: Ooo gde je moj brat Bajker Draki, hvala na lepim rečima Ту сам пратим све шта се дешава, ко да радим за Службу 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...