Jump to content

Moto Zajednica

Sym simphony ST200i ABS 2022

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 138 postova
  • Motocikl: Nemam
Pre 1 sat, boza_kg je napisao:

Po Kg nisam primetio da dostavljači voze Honde. A i što bi, skuter ko skuter, samo skuplji delovi.

U BG mislim da najviše voze Honde SH 150 i 300. Mada Liberty i ST su odma tu negde. Skuter ko skuter se nebi baš složio. Previše kineskih lomova od skutera sam vozio. Otac mi popravlja motore (najviše skutere) pa znam da su 80% kineskih i italijanskih skutera teške kršine. I jedan od retkih japanskih krševa je Burgman 400 prve dve generacije. 

Dostavljaču ne odgovara da mu se skuter svaki čas kvari. Jer tad ne gubi 10,20e,50e,100e za popravku. Nego 500e,1000e,1500e po kvaru. Zato neće uzeti bilo koji skuter. 

U KG vrv ne viđaš Honde za dostavu jer su skupe. A u KG se ne zarađuje kao u BG. Na duge staze Honda je najisplastivija a dostavljač u BG-u novu može da priušti vrlo brzo. Pre 3 meseca je lik kupio novu SH 350 za dostave samo.

Skuter ko skuter je za one koji sa istim prelaze 5.000 km godišnje. 

Promenio član Dušan PN
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4258 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Mislim da je valjda sasvim jasno da dostavljačima ne trebaju krševi koji se stalno kvare. Ali isto tako, bode mi oči kad Honda skuteru pripisuju neka mistična svojstva, jer ih nema. Nova Honda SH350, koju si pomenuo, kod nas sad nova košta 5.950€, na sajmu je bilo niže pretpostavljam. To je u rangu Beverly-a, nešto skuplje od odgovarajućeg SYM, i to zbog etikete. Jeftinija je od Kymca, a jedva skuplja od brendiranih kineza tipa Zontes, QJ, Voge. Tja.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja