Skyrunner 4925 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo da postavim i ovde. Pošto što je jedna tema u istom podforumu pokrenula raspravu, a ja sam u potrazi za parkingom, okušavam sreću na forumu gde niko ništa nije prodao ni kupio, već svi imaju nešto pametno da kažu. LM, treba mi garaža/ garažno mesto (može i klackalica) u Beogradu. Dosadilo mi je da kružim pola sata tražeći gde mmogu da uglavim auto, a pogotovo da jurim ko je otkinuo retrovizor ili brisač, ko je udario auto pa otišao i slično. Prednost garaže je i što nisu zapišani točkovi. U svakom slučaju zone koje me interesuju su Novi beograd-opština i stari deo grada Bulevar i okolna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4925 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E, da i mora da bude uknjižena. Sistem, ja to tako koristim godinama ne pije vodu ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...