punisa 16 3885 Napisano Januar 19, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Branko je napisao: Fino boga mi. Trazis savjet pa se seres na ono sto su ti drugari predlozili?! Hahah mora da imas 50+ godina kad tako rezonujes. Nisam tako mislio kao sto ti kazes,nego sam se zezao sa adapterom i pokusavao i trazio varijante adaptera i na kraju resio ovako. Pa sam vise to rekao serem se na adapter u tom smislu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Januar 19, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, punisa 16 je napisao: Hahah mora da imas 50+ godina kad tako rezonujes. Evo ja imam 50+ godina i moj rezon je skroz drugačiji ... Nije higijenski srati po adapteru i isti dirati rukama kojima nekome čupaš donju šesticu levo .... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 3, 2023 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 19.1.2023. at 10:06, punisa 16 je napisao: Hahah mora da imas 50+ godina kad tako rezonujes. Nisam tako mislio kao sto ti kazes,nego sam se zezao sa adapterom i pokusavao i trazio varijante adaptera i na kraju resio ovako. Pa sam vise to rekao serem se na adapter u tom smislu. Drago mi je da si zavrsio to oko monitora, ali evo moram samo da te razuvjerim kako si tvrdio da nije bilo moguce rjesiti problem spajanjem HDMI kabla preko adaptera na DVI port monitora. Juce mi stigao adapter HDMI to DVI sa Alija i danas je u funkciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3885 Napisano Februar 3, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Branko je napisao: Drago mi je da si zavrsio to oko monitora, ali evo moram samo da te razuvjerim kako si tvrdio da nije bilo moguce rjesiti problem spajanjem HDMI kabla preko adaptera na DVI port monitora. Juce mi stigao adapter HDMI to DVI sa Alija i danas je u funkciji. Mogao sam ja da ti posaljem moj i meni je drago da si ti na takav nacin resio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...