mladji referent grof 55 Napisano Januar 9, 2023 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Lokacija: Arandjelovac - Brezovac pod Vencacom Motocikl: F650 BMW Prijavi odgovor kao problematičan Ovako drugari, ovakvu jaknu imam meni je mala, vise mi ne odgovara. Imam 185cm i 88kg. Kupio bih do marta neku jaknu, pantalone takodje. Ne vozim nikad preko 130, bemvejac mi nije zgodan za vecu brzinu. Napomena: meni je uvek hladno i peske kad idem Ako ima ko sta da ponudi nek salje porukom. Ili ako ima preporuku neku gde nije papreno skupo, rad sam da castim rakiju sa pivom za tu preporuku. A moze i ovako, ko je u Ar neka svrati Promenio Januar 9, 2023 član mladji referent grof Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Januar 9, 2023 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koza ili textil ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladji referent grof 55 Napisano Januar 10, 2023 U prolazu, 7 postova Lokacija: Arandjelovac - Brezovac pod Vencacom Motocikl: F650 BMW Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, balkanlover70 je napisao: Koza ili textil ? Tekstil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Januar 10, 2023 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako odgovara dogovorićemo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Januar 10, 2023 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan X - Rage Tourismo XL , komplet, novo, jaknu sam samo probao do RudnikaZa članove foruma BJB 130€Ovako cenim oko 160€Sličnih smo gabarita, doduše, Ja nalo niži Ako odgovara mogu još detaljnijih fotki da pošaljem Послато са SM-N970F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...