Jump to content

Moto Zajednica

Predlog za prvu ovogodisnju voznju!!!

Recommended Posts

  • Zainteresovan, 709 postova
  • Lokacija: Banovo Brdo - Beograd
  • Motocikl: BMW 1200RT

  Drugari, posto sam pomno pratio prognozu ovih dana, video sam da ce krajem januara biti 8 stepeni, pa sam hteo da Vam predlozim jednu malu voznjicu, normalno, ukoliko nam vremenske prilike to budu dozvolile. Pozvao bih moje " sektase " Afrikance, pa onda sve "endurase" i sve ostale koji bi zeleli da nam se pridruze.

  Prvo bih hteo da se izvinim nasem drugu Lalajku sto ovo planiramo bez njega, ali i on je dobrodosao ako zeli  ;).

  1.februar ce biti nedelja i ako nam vreme ide na ruku predlazem sledece,...da se okupimo u 9.15 na parkingu koji se nalazi na kraju Sajma u ulici Bul. Vojvode Misica, (pre nadvoznjaka) i da krenemo u 9.30. Dakle, idemo kruznim putem do kafane " Milosev konak", tu skrecemo desno i idemo kruznim putem sve do Avalskog puta. Skrecemo desno, ka Avali, nakon 4 - 5 kilometara sa desne strane ima odvajanje za Ripanj, tu skrecemo desno i prolazimo kroz selo Ripanj. Pazite na prugu.  U centru cemo se usporiti da se svi okupimo, pa nastavljamo dalje. Obratite paznju, sa desne strane, oko kilometar i po od centra, videcete gradjevinu koja lici na Crkvu, ali u njoj zive ljudi. Jako interesantno. Idemo dalje. Prolazimo kroz selo Ripanj, i izlazimo na Ibarsku magistralu. Ovde oprezno se ukljucujemo, jer svi jure  >:(.

  Skrecemo levo, i nesto preko kilometra je skretanje za Sremcicu. Skrecemo desno, i po izlasku iz sume se nalazi okretnica autobusa "511". Tu cemo opet zastati da se okupimo. Prolazimo celu Sremcicu, silazimo u Zeleznik, i idemo ka Obrenovackom auto - putu.

  Prelazimo Obrenovacki put, i pred nama je pravac u duzini od oko 2km sve do starog Obrenovackog puta tj. do Makiskog puta. Prikupljamo se, i skrecemo desno ka Adi, tj. Savskom jezeru. Cim prodjemo dalekovod, koji je u nivou vrha jezera, sa leve strane ce nam biti parkinzi restorana, koji su u stvari na Adi. E sada, u koliko se slazete, otisao bi dole ranije do nekog od tih restorana i dogovorio se sa njima da ce doci 20 -ak motorista, i da nam obezbede dovoljnu kolicinu kuvanog vina. ;)

  E sada, ja predlazem, a Vi kako hocete, da imam zeleni prsluk i da idem prvi, a jedan od nasih da ide zadnji isto u drecavom prsluku, i kada vidim da mi mase, tj. da su svi tu, nastavljamo dalje. Ovo pisem iz tog razloga sto nemamo Pratnju, sto nemamo toki-voki, i sto ima nekoliko semafora i isto toliko poprecnih puteva iz kojih nam vozaci  mogu preseci kolonu. Predlazem da pravimo sacekusu, tj. da se sacekujemo  kod motela "1000 ruza", pa u centru Ripnja, na okretnici " 511 " i na kraju kod Makiskog puta. Vec kada smo zajedno krenuli, da zajedno i dodjemo na Adu

  To bi ujedno bio i kraj nase zajednicke voznje. Taj krug ima otprilike 70 - ak kilometara, i posto ce nam prosecna brzina biti oko 60 km/h, trebace nam oko jedan sat.

  Eto, to je to. Ocekujem vase komentare ko je za, i protiv, sta da dodamo a sta da oduzmemo. U koliko se dogovorimo za voznju, zamolio bih moje drugare da u subotu 31 Januara budu ispred racunara i da budemo sigurni da li se ide, tj. ako bude neki kijamet, nista od voznje. Ako bude preko 5 stepeni, idemo. Veliki pozdrav mojoj braci....  ;) ;D                                                 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 371 postova
  • Lokacija: Krusevac
  • Motocikl: Afrika

Ako ugrabim dva dana suncanog i toplog vremena  (+5>) do 31. Januara otici cu u Ks i doterati Afriku ovde i onda racunajte na mene. Ako ne, mogu da idem autobusom ili stopom.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Lokacija: Đeram
  • Motocikl: Bandit 1200S

Ja sam svoju prvu voznju u Novoj Godini obavio 1, Januara sa Saletom Lancia 88...jel mogu ja da idem na drugu voznju u 2009 ?

 

;)

 

 

 

Jel' se računa ona moja i Acina, bez slika? ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja