redzone 6 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam skinuo kompletan katalog pre jedno 2-3 nedelje oko 500mb pa ako moze link bilo bi super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Januar 11, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan http://pdfkatalog1.louis.de/pdf/Technik&Freizeit.pdf 321.40 mb http://pdfkatalog1.louis.de/pdf/Bekleidung.pdf 300.82 mb to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Januar 11, 2009 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego kakav je to veliki popust?? Ja sam gledao cene i primetio da su prilicno otisle na gore. Dajte linkove na rubu koja je na "velikom popustu" pa da budemo u toku. Lalajko ima pravo , za ovu godinu cene za dosta stvari su povećane npr: -najobičniji pojas poskupilo sa 3,95 na 5,95 -tašne , torbe , bisage skoro 20% -ulje isto 10-25 % -itd. Jedino što opet imaju mali katalog kao reklamne cene i to važi cele godine ! http://pdfkatalog1.louis.de/111/cgi-bin/thumbs.cgi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan ali ovo sve spada u restposten restposten su samo preostali artikli (npr. zaostale kolicine, samo u pojedinim velicinama) zato su im cene toliko snizene... crvenim slovima ispod tabele pise da su dostupni samo preko online shopa i da ih u radnjama nema U pravu si,nisam primetio daj detalj. Ja sam naleteo na neke rukavice koje su ustvari na ovom popustu i ima ih u radnjama... http://www.louis.de/_108543b843107dfb57433db96273d025ad/index.php?topic=beihefter&cp=471 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto je na popustu me ne zanima, ono sto me je zanimalo poskupelo od nove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan JA SAM SE PRIJE PAR DANA VRATIO ODOZGO,OBISAO SAM" LUIS" RADNJE,BIO U RADNJAMA" POLO"U NJEMACKOJ I SVICI,I TO STO JE NA POPUSTU NIJE NI ZA STA!KRS KOJI NE VALJA NISTA!ONO STO NESTO VRIJEDI I KOSTA,A ROBA OD PRAVIH PROIZVODJACA JE SKUPA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan JA SAM SE PRIJE PAR DANA VRATIO ODOZGO,OBISAO SAM" LUIS" RADNJE,BIO U RADNJAMA" POLO"U NJEMACKOJ I SVICI,I TO STO JE NA POPUSTU NIJE NI ZA STA!KRS KOJI NE VALJA NISTA!ONO STO NESTO VRIJEDI I KOSTA,A ROBA OD PRAVIH PROIZVODJACA JE SKUPA! Sreca luisova pa je nisi posetio nocu (mislim isao u nabavku) kada si video da je srot roba ! A sta li interpol u svici ovih dana radi ko to zna ?! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan JA SAM SE PRIJE PAR DANA VRATIO ODOZGO,OBISAO SAM" LUIS" RADNJE,BIO U RADNJAMA" POLO"U NJEMACKOJ I SVICI,I TO STO JE NA POPUSTU NIJE NI ZA STA!KRS KOJI NE VALJA NISTA!ONO STO NESTO VRIJEDI I KOSTA,A ROBA OD PRAVIH PROIZVODJACA JE SKUPA! ja sam to davno uocio ili krs ili brojevi mali nazalost ali ni oni nedaju djabaono sto valja , mada uvek moze da se naleti na nesto lepo kvalitetno jeftino samo pitanje dali vamto fali i kolikevam zalihe opreme trebaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan JA SAM SE PRIJE PAR DANA VRATIO ODOZGO,OBISAO SAM" LUIS" RADNJE,BIO U RADNJAMA" POLO"U NJEMACKOJ I SVICI,I TO STO JE NA POPUSTU NIJE NI ZA STA!KRS KOJI NE VALJA NISTA!ONO STO NESTO VRIJEDI I KOSTA,A ROBA OD PRAVIH PROIZVODJACA JE SKUPA! Sreca luisova pa je nisi posetio nocu (mislim isao u nabavku) kada si video da je srot roba ! A sta li interpol u svici ovih dana radi ko to zna ?! ;D ;D ;D ;D,U BRATE!VJERUJ DA JE TO PRESUDILO,LUIS I POLO SU MOGLI MIRNO DA "PAPAJU"DOK SU NEKI DRUGI IMALI NOCNE MORE ;D ;D ;D! A SVICERI,MA DOBRI SU TO LJUDI, >! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Januar 29, 2009 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako moze da se skine ceo katalog sa sajta. A moz i ovako. Skines ovaj programcic: http://www.httrack.com/ i pomocu njega skidas kompletne sajtove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...