M a R k o 393 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kome treba oprema ima priliku da se ponovi za male pare. http://www.louis.de/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je zapalo za oko... http://www.louis.de/_3051fb0eaf253082b81717a367435951d7/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=504656&anzeige=all Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1360 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa meni treba oprema ali mi trebaju i pare za opremu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan pa meni treba oprema ali mi trebaju i pare za opremu ;D Znas da pare nisu problem... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1360 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa meni treba oprema ali mi trebaju i pare za opremu ;D Znas da pare nisu problem... ;D ma znam,para nema ;D sta znaci ono restposten Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim "rasprodaja" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan A jel zna neko kako ide naruchivanje.Znam da neko odavde naruchuju ali kolko se doda na cenu otrpilike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan 15% koliko ja znam ... postoje i oni koji donose bez provizije al ja na njih nisam naishao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan A jel zna neko kako ide naruchivanje.Znam da neko odavde naruchuju ali kolko se doda na cenu otrpilike? Sekula iz Sapca donosi bez provizije,samo platis postarinu iz SA. Evo ti br 065/8991866 Ja sam narucivao cizme i stigle su za par dana. Bas sam sinoc porucio rukacice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan skinuo sa luisov katalog za 2009 nemam pojma kako se to narucuje da li se gledaju neke sifre ili sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Al su naduvali prethodnu cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Jel vredi ovo nesto, snizena sa 400e na 200e. X-LITE X-701 SPIRIT http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=204799 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vredi ovo nesto, snizena sa 400e na 200e. X-LITE X-701 SPIRIT http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=204799 Kako ne vredi,japanska kaciga,samo kad sam slao poruku Sekuli odgovorio mi je da je sve klimavo zato sto je sve na rasprodaji.Ja se nadam da ima jos rukavica koje sam porucio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Januar 8, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Januar 8, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim lanac i lancanici 80e i kocione plocice 30e za GPZ. Valja li to cemu? Jeftinije je skoro upola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim lanac i lancanici 80e i kocione plocice 30e za GPZ. Valja li to cemu? Jeftinije je skoro upola. vredi vredi pa to je d.i.d i ostale poznate marke samo na popustu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim lanac i lancanici 80e i kocione plocice 30e za GPZ. Valja li to cemu? Jeftinije je skoro upola. Vidim lanac i lancanici 80e i kocione plocice 30e za GPZ. Valja li to cemu? Jeftinije je skoro upola. Ja sam plati 80e lanac i lancanike na e-bay,ali nije lanac d.i.d. D.I.D je sigurno skuplji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Januar 11, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Kako moze da se skine ceo katalog sa sajta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kako moze da se skine ceo katalog sa sajta. http://pdfkatalog1.louis.de/cgi-bin/thumbs.cgi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako moze da se skine ceo katalog sa sajta. Bice moguce krajem januara Barem je tako bilo do sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Januar 11, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam skinuo kompletan katalog pre jedno 2-3 nedelje oko 500mb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam skinuo kompletan katalog pre jedno 2-3 nedelje oko 500mb Pa postavi link... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan ja sam skinuo kompletan katalog pre jedno 2-3 nedelje oko 500mb Jel se to malo hvalis, ili!? ;-) Link ne bi bio los... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 11, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nego kakav je to veliki popust?? Ja sam gledao cene i primetio da su prilicno otisle na gore. Dajte linkove na rubu koja je na "velikom popustu" pa da budemo u toku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Januar 11, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan ali ovo sve spada u restposten restposten su samo preostali artikli (npr. zaostale kolicine, samo u pojedinim velicinama) zato su im cene toliko snizene... crvenim slovima ispod tabele pise da su dostupni samo preko online shopa i da ih u radnjama nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...