stegula 177 Napisano Decembar 19, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan G-Shock CASIO GA-110-1AER novCena 100e Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Decembar 20, 2022 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lep! A moj zglob kao maslačak, lepse mi stoji odelo klovna nego blago krupniji sat. A bas bih voleo (budala, da mogu d .prisustim imao bih stotine satova i motocikala... ) Morao da komentarisem, izvini. Lep sat skroz! Srecna prodaja! 2 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 806 Napisano Decembar 20, 2022 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije on bas toliko nezgrapan, lepota je u oku posmatraca Taj sat se uz sve slaze(i kosulje i trenerke). Srecna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Decembar 20, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ona srednja velicina, nije najveci, tako da se i tanji zglobovi mogu usreciti Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Decembar 20, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, moze lockSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Decembar 21, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam slican, srednje velicine, mrsave zglobove i stoji mi taman. Cak bih i voleo da je za nijansu veci. Al sat je neunistiv, ako se iko ikad predomislja za g shock, nemoj. Ja moj vec 6god nosim, i u more i u snegu bio, zalio ga purpenom, lupam ga skoro stalno negde, nista mu ne fali. Nosim ga bukvalno 0-24 sem kad idem negde formalnije. Baterija jos uvek traje, valjda se na 10god menja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Decembar 21, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je prošle godine g shock pao s petog sprata i riknuo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...