Pulse_kros 0 Napisano Decembar 13, 2022 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima imam 14 godina i zelja mi je da kupim kros 125cc,Budzet mi je 1000-1500e Ne razumem se jako u motore i ne znam od kojeg da pocnem.Ako moze neko da mi kaze ko se razume koji su dobri za ove pare! (gledao sam po iternetu i svi 125 izgledaju kao da su jako mali,Ne znam da li je tako i u pravom zivotu visok sam 175) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5400 Napisano Decembar 14, 2022 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Save 85% on Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3 on Steam STORE.STEAMPOWERED.COM New ground and in-air physics, new rider models and new animations will create a more immersive... evo ti jedan dobar kross, na akciji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1754 Napisano Decembar 14, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Nisu mali, čini ti se, a kad budeš probao, 125ccm full kros biće ti jasno, gledaj enduro varijantu ako ne nađeš full kros, budžet ti je plitak ako tražiš nešto bar za sezonu a ne da visiš kod majstora odmah ili posle svake vožnje.Preporuka do 125ccm3 dvotaktna / cvaja, sa kurblomПослато са SM-S901B помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan20 138 Napisano Decembar 26, 2022 U prolazu, 33 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Suzuki Rm 125 2t na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...