lalajko 2021 Napisano Januar 7, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zima je. Radio bih servis motora. Trenutna temperatra ne dozvoljava da idem do Balosave ili na neko slicno mesto, pa bih da skinem karbove i odnesem negde na servis. Sinhronizaciju bih uradio kasnije uz pomoc drugara koji ima vakuumetre. Pitanje: gde je po vasem misljenju najbolje odneti karburatore na servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je najbolje da ko ih servisira da ih taj i sinhronizuje ! Dosta tvojih sugradjana su bili kod mene na servisu i mislim da su zadovoljni ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1703 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 996 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Kod Velike Plane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti savetujem Radeta Kocku posto je meni prosle godine na suzani sredio karbove i prepreprezadovoljan sam. Ajd sto ide bolje nego mnogo manje troshi nego ranije. Neverovatno! GSXR1100, 1995 god. na 100 km pri brzini do 140 km/h trosi 5,5 do 6 lit. a kada ga cepam do 200 troshi oko 8 a preko 200km/h srce 9 do 10 lit. ! PoZz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Može li se saznati cena Kockinih ruku za taj poduhvat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
egoarmy 0 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Arandjelovac,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan ljudi moze li mi neko dati broj nekog servisera karburatora ? otisla mi je vakum dijafragma ako se tako zove a karburator je mikuni bds26 2x26mm ako neko ima bilo kakvu informaciju kako bi mogao ovo da sredim bio bih zahvalan. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ljudi moze li mi neko dati broj nekog servisera karburatora ? otisla mi je vakum dijafragma ako se tako zove a karburator je mikuni bds26 2x26mm ako neko ima bilo kakvu informaciju kako bi mogao ovo da sredim bio bih zahvalan. Pozz SERVIS LAZAREVIĆ, KRAGUJEVAC - 064/4068245, dečko je specijalista za karburatore!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
egoarmy 0 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Arandjelovac,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan ljudi moze li mi neko dati broj nekog servisera karburatora ? otisla mi je vakum dijafragma ako se tako zove a karburator je mikuni bds26 2x26mm ako neko ima bilo kakvu informaciju kako bi mogao ovo da sredim bio bih zahvalan. Pozz SERVIS LAZAREVIĆ, KRAGUJEVAC - 064/4068245, dečko je specijalista za karburatore!!! hvala puno zovem danas odmah ako uspe placam pice u karavadju pozz iz AR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 30, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Karburatore radim i ja,nije problem i sinhronizacija,imam i cime a i znam ;D ;D ;D cena je od 30 do 70e za ciscenje stelanje nivoa,sinhronizaciju itd.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
egoarmy 0 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Arandjelovac,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti pp nisi ostavio telefon da bihte pozvao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
egoarmy 0 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Arandjelovac,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan ljudi moze li mi neko dati broj nekog servisera karburatora ? otisla mi je vakum dijafragma ako se tako zove a karburator je mikuni bds26 2x26mm ako neko ima bilo kakvu informaciju kako bi mogao ovo da sredim bio bih zahvalan. Pozz SERVIS LAZAREVIĆ, KRAGUJEVAC - 064/4068245, dečko je specijalista za karburatore!!! Zvao sam vise puta niko se nejavlja ako imate jos neki broj bio bih zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 30, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni Bera doneo iz inostranstva posto su moji popucali. ako oces nove da narucis evo ti i br 063/1124279 poz i sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
egoarmy 0 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Arandjelovac,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Meni Bera doneo iz inostranstva posto su moji popucali. ako oces nove da narucis evo ti i br 063/1124279 poz i sa srecom Zovem danas coveka hvala puno na info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ljudi moze li mi neko dati broj nekog servisera karburatora ? otisla mi je vakum dijafragma ako se tako zove a karburator je mikuni bds26 2x26mm ako neko ima bilo kakvu informaciju kako bi mogao ovo da sredim bio bih zahvalan. Pozz SERVIS LAZAREVIĆ, KRAGUJEVAC - 064/4068245, dečko je specijalista za karburatore!!! Zvao sam vise puta niko se nejavlja ako imate jos neki broj bio bih zahvalan. 034/ 313670 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Decembar 2, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan da li neko moze da ostavi kontakt majstora za karburator u beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 2, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Recimo 2401-287 Kruzni tok, okretnica trole iznad gradske bolnice na Zvezdari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 2, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Recimo 2401-287 Kruzni tok, okretnica trole iznad gradske bolnice na Zvezdari Ko je taj? Je l' radi automobile pa, onako, usput i motore ili je baš naš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 5, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Radi uglavnom aute, ali ne bezi ni od motora. Nista te ne kosta da okrenes broj. ps. ja imam samo jedan karb... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za moto - karburatore i sve ostale intervencije na motorima Nesha Zaric, odlican majstor, covek normalnog ponasanja i lak za saradnju za razliku od nekih "majstora" i nije jako skup, dugogodisnje iskustvo je ispekao kod Spaleta, bavi se i restauracijom starih motora. Topla preporuka, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 5, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za moto - karburatore i sve ostale intervencije na motorima Nesha Zaric, odlican majstor, covek normalnog ponasanja i lak za saradnju za razliku od nekih "majstora" i nije jako skup, dugogodisnje iskustvo je ispekao kod Spaleta, bavi se i restauracijom starih motora. Adresa, telefon,...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da, Zare je dobar. Osim što voli motore i što je ispekao zanat kod Spaleta, ima i pedigre - još mu se i ćale baktao sa motorima i vozio trke. Servis mu je u Medakoviću (naselje u Beogradu u blizini 'Plavog mosta'), on će ti detaljno objasniti gde je tačno. Kontaktiraj ga na 064/184-25-11. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 24, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Karburatore radim i ja,nije problem i sinhronizacija,imam i cime a i znam ;D ;D ;D cena je od 30 do 70e za ciscenje stelanje nivoa,sinhronizaciju itd.. pozdrav dal treba da se donesu karburatori kod vas u pitanju ja tdm 850 3vd ima knedlu na 3000-3500 obrtaja janko kisac posto je zima nevozi mi se do pazove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 24, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Karburatore radim i ja,nije problem i sinhronizacija,imam i cime a i znam ;D ;D ;D cena je od 30 do 70e za ciscenje stelanje nivoa,sinhronizaciju itd.. pozdrav dal treba da se donesu karburatori kod vas u pitanju ja tdm 850 3vd ima knedlu na 3000-3500 obrtaja janko kisac posto je zima nevozi mi se do pazove posaljes pa da probamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za ovde prisutnog gospodina Bokilica... I to ne zato sto je ovde prisutan, vec zasto sto je izuzetno korektan i zna znanje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10490 Napisano Januar 24, 2015 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za ovde prisutnog gospodina Bokilica... I to ne zato sto je ovde prisutan, vec zasto sto je izuzetno korektan i zna znanje I od mene preporuka! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...