karash 0 Napisano Decembar 7, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Uzice Motocikl: YAMAHA FAZER Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,da li neko moze da prepozna za koji motor odgovara ova ralica .Ja sam kupio za fazer s2,bila druga slika na sajtu.Sad je na prodaju ali ne znam kako da je krstim.Ralicu je potpisao Puig,ofarbana u crnu sjaj i od plastike je.Cena dogovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karash 0 Napisano Decembar 7, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Uzice Motocikl: YAMAHA FAZER Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, karash said: Pozdrav drugari,da li neko moze da prepozna za koji motor odgovara ova ralica .Ja sam kupio za fazer s2,bila druga slika na sajtu.Sad je na prodaju ali ne znam kako da je krstim.Ralicu je potpisao Puig,ofarbana u crnu sjaj i od plastike je.Cena dogovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 9938 Napisano Decembar 7, 2022 Drug član, 3331 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan,ako je bila na Fazeru možda bi mogao da je umuvam na Bandita...kol'ko para?Možeš i na Viber 069 780113,valjala bi slika spuštenog na zemlju u poziciji kako treba da stoji na motoru,da je ocenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...