Hellboy 2 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan kupujem board za visinu 186cm sa cipelama 44-45 moze I bez cipela. prednost crna gora,mozei srbija ako za 2 dana moze bit u moje ruke odnosno pod moje noge:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Januar 7, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan jel ti treba jos uvek ili si se snasao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan ne nisam se snasao,treba mi neka jeftinija varijanta da ne bacam velike pare jer mi je vac narucen bord pa dok on ne stigne da imam na sta da drzim casove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan kupljeno,moze locked Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...