PredragM 32 Napisano Novembar 17, 2022 U prolazu, 45 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda CBR 929 RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , Potrebni su mi saveti ,ukoliko je neko imao slicnu dilemu ili ukoliko je vozio iste motor . Planiram da kupim motor "R" serije do 49 kubika na AM ,za pocetak. Konkretno motori koje sam gledao su Yamaha Tzr 50 , Derbi GPr 50 , Aprilia RS 50 .Zanima me na sta obratiti paznju ,sta proveriti pre kupovine,intervali servisa ,cene servisa,delova kao i dostupnost delova,gume.Najbolje ulje za kocnice,mesavinu ,vile itd. Motoric mi najvise treba za po gradu . E sad nasao sam par modela tu u Okolini Beceja cene se krecu od 900-1400 eu godiste od 2000 Aprilia do 2007 Derbi . Yamahu sam nasao za 950 eu 2004 god . Dal su to realne cene , trenutno ili ispod cene trzisne pa se precutkuje o problemu ... kvaru masine.Kriticna kilometraza motora , i ako dodje do generalne koliko moze da kosta od prilike.? Istrazujem oko registraciji tih motora.Jedno ne razumem, dal je potrebno priloziti potvrdu da motor ne prelazi 45km/h pa se produzi reg. ili potvrda + valjci . za dalju reg. ? Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Novembar 19, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stranica za predstavljanje članova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...