Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kako sam poslednje 2-3 godine jako malo imao vremena da vozim motor oprema ide na prodaju. Motor je otisao drugaru. BMW rallye 2 pri odelo broj 50 Zimska membrana, kisna membrana sve skidajuće, ful protektori i original torba 400 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Knox rukavice, par vožnji nošene 100 eur. Imam i etikete još negde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Revit komplet L velicina sa zimskom postavom 270 eur Promenio Novembar 13, 2022 član Bojan1984 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Hein Gericke sheltex kozna jakna sa vadivom zimskom postavom broj 50. 200 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Bmw kornjaca 100 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Alpinestar čizme broj 43 180 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Razne podkape od toga neke potpuno nove Cene ne znam dajte predlog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Hein Gericke rukavice 60 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Bmw airflow letnja kaciga 80 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Bmw Street X integralna kaciga 220 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Bmw system 6 flip up kaciga 220 eur Promenio Novembar 13, 2022 član Bojan1984 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5651 Napisano Novembar 13, 2022 Drug član, 848 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Bojan1984 je napisao: Razne podkape od toga neke potpuno nove Cene ne znam dajte predlog Ja bih ove dve desno bmw kapicu i podkapu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Sve kacige imaju autocom zvučnike i mikrofon i sve su održavane ovim proizvodima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Zenina kaciga BMW system 5 bukvalno nova. Ne znam da li je 2 puta nosena kao i sve od njene opreme. Kaciga ima klir vizir, dark crni vizir, i ceo set sa jet style vizirom. Dakle flip up kaciga koja uz ovaj set može da bude jet kaciga. Stanje kao nova sa autocom zvucnici a i mikrofonom. Cena 250 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Zenin kisni kombinezon nikada nosen, bukvalno nov 50 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Zenin BMW rukavice nove 100 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Zenin Revit komplet isto je kao nov 250 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Zenine Dainese čizme kao nove 180 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Ovim su tretirana odela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Bole37 je napisao: Ja bih ove dve desno bmw kapicu i podkapu. Polu kapa je moja, ova druga BMW balaklava je zenina u S veliconia nova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Imam jos kisno odelo moje i jos jedan par letnjih BMW rukavica koje moram da nadjem. 0692259768 Bojan Do četvrtka na viber, od četvrtka sam u Beogradu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Oprema je daleko više koštala, planirao sam daleke rute sa ženom, ali život me odveo na drugu stranu. Novi snovi, novi izazovi. Srećna kupovina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11875 Napisano Novembar 13, 2022 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Koje su ti dimenzije zene da vidim za taj komplet za ovu moju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Nisam kod kuce, javljam kada dođem kući da joj uzmem meru. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi 165 cm i 52 KG. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...