Vidak 0 Napisano Avgust 31, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cinimi se da je ovo novi model 600rr za 2007. a ne ona plava na prvoj strani sajta...ili nijedna ni druga? Simpaticna..nema sta! Necu nista da pisem dalje, da nebude "svaki ciga...." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Avgust 31, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ruzno da prosto nemam reci. :x Al sva sreca da je ovo photoshop. Uklopljeni su motivi iz nekoliko moto brandova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Avgust 31, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad "smradovi" iz honde nece zvanicno da objave fotke..nego zezaju ko da su napravili :alien: . - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Avgust 31, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan I ja jedva cekam fotke novih modela... Sad je zatisje pred buru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 31, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ovu sliku sam vec video i ne izgleda lose ali nista posebno. Ne svidjaju mi se ovi migavci u retrovizorima kao na Suzukiju. Ja mislim da ovo nije zvanicna slika vec da ce biti lepsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Septembar 2, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Lepo kaze Pablo Da je photoshop. Waljda je lepsha,inache je owo ruzno do bola..... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 9, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan e ovo nije photoshop , vec nova CBR600RR za 2007... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 10, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ovo definitivna slika onda stvarno izgleda ludilo. Deo izmedju farova je slican onome na R6 ali sta sad... Super izgleda. Jel se znaju neki tehnicki podaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 10, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo... jos malo pa skoro lepo kao Suza 600tka :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Septembar 10, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidja mi se uopste.....ma Suzuki 600 K6 je bez premca..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 10, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Zvanicne Hondine fotografije modela 600RR za 2007 i kratak text http://www.motoplus-web.com/index.php?option=com_content&task=view&id=414&Itemid=4 Kako je lepa! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 30 Napisano Septembar 22, 2006 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI 1200S Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo slika r1 iz 2004 godine,slaba kopija yamahe a ne nova honda. vidio sam i sliku novog suzukija za 2007, ja veliki ljubitelj suzukija sam se razocarao u izgled prednjeg svijetla kao i boje koja ja umrljana :evil: :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Septembar 22, 2006 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan na mcnewsu je ocenjena ispod proseka u odnosu na R6 i GSXR 600, stvarno steta za ovako prelep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...