ПИпезос 8227 Napisano Octobar 27, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, BokyBoy je napisao: Kako se bre penjete gore u čizmama, pogotovo Race? Преобувају се у јапанке 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Octobar 27, 2023 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se bre penjete gore u čizmama, pogotovo Race?Jeste malo penjanje nezgodno ali zato spustanje ide glat Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Octobar 27, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Može da se popne i u patikama, ali ko god ima cipele i mesta za njih u koferu... Radije bih išao go u cipelama nego u planinarskoj opremi bos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7625 Napisano Octobar 27, 2023 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, BokyBoy je napisao: Kako se bre penjete gore u čizmama, pogotovo Race? Па понесу преобуку ....размишљај мало Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16240 Napisano Octobar 27, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, BaneVuk58 je napisao: Па понесу преобуку ....размишљај мало Gde brate, ja ne vozim GSa, nemam ni kofer a ispod sedista imam prostora za novcanik a bas mi se nesto ne vuce ranac ili tank torba zbog jednih patika... Bas sam partibrejker, a? Promenio Octobar 27, 2023 član BokyBoy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3243 Napisano Octobar 27, 2023 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Znam da se @BokyBoy zeza, ali najpotrebnija stvar je suva majica kada se siđe... Vožnja je opuštena totalno, tako da može i da se dođe u patikama. Barem tako ja idem, Salomonke i obične DIG-ove pantalone. I kapa, jer gore zna lepo da duva... I bez obzira na kondiciju, majica je mokra kada se siđe... U kući presvlačenje, rakija, uštipci sa kajmakom... Posle 15 minuta možeš i na Mesec... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3243 Napisano Octobar 27, 2023 Drug član, 285 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bigor je napisao: Jeste malo penjanje nezgodno ali zato spustanje ide glat Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Pogotovo ako promašiš sajlu kada se hvataš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Novembar 3, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo zanimljivije kad nisu postojale sajle, sad imaš bar za šta da se uhvatiš.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Novembar 4, 2023 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc smo imali pijansku, pa ih obecase jos jedno 4-5 da ce ici. Vidjecemo dok se istrijezne jesul ostali pri obecanju Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 13, 2023 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Jel to na moju žurezu misliš? Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Novembar 13, 2023 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eh ti posle 10 dana pises Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...