mladji referent grof 55 Napisano Octobar 26, 2022 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Lokacija: Arandjelovac - Brezovac pod Vencacom Motocikl: F650 BMW Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Zovem se Predrag, 30 banki. Sumadinac, tradicionalni. Vozio "motorice" ranije. Zarobljen u kapitalizmu, kancelariji. Pa treba mi malo slobode na otvorenom. Od ove godine vozim F650, kupio od poznanika, najbolja stvar koju sam kupio u zivotu. 1995 godiste, skoro savrseno ocuvan. Jedina slika koju sam napravio, nisam neki ljubitelj slikanja. Promenio Octobar 26, 2022 član mladji referent grof 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Octobar 26, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Predlaže,Dobrodošao.Kad si već tu, ne ustručavaj se da deliš sa nama svoja iskustva a i zapažanja sa vožnji.Volimo da ih čitamo. Još ako su potkrepljena slikama, ihhh :-)Послато са SM-G975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 26, 2022 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7699 Napisano Octobar 26, 2022 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao.....30 banki.... znači imaš 300 godina. Boga mi svaka čast da vozio motor i dalje. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladji referent grof 55 Napisano Octobar 26, 2022 U prolazu, 7 postova Lokacija: Arandjelovac - Brezovac pod Vencacom Motocikl: F650 BMW Prijavi odgovor kao problematičan Ne ustrucavam se, nego i nemam mnogo nekih iskustava koje mogu da podelim, spremam se za sl sezonu. Ove se nisam puno navozio. A i kad se vozim obicno mi je mozak na off pa valjda zato i recima ne mogu da prenesem utiske. Sto se tice motora, svima je poznat, prosto kao samar, jedino vizir moram da resim, da nadjem adekvatna sociva za maglenke itd. Ma poslednje se secam Berlinskog kongresa, nemam jos 300 verovatno. Sad cu da se slikam za onu drugu temu, gej stop cimanje stop, samo zene koje ne pamte Tita (posle 1980 god) Hvala na doceku, knez Pavle u poseti Hitleru je bio losije docekan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5023 Napisano Octobar 26, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Bog ne postoji, pa ne moze ni da pomaze. A ti dobrodosao, puno bezbednih kilometara u kojima se neces prepustati bozanstvima, vec sopstvenoj paznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladji referent grof 55 Napisano Octobar 26, 2022 U prolazu, 7 postova Lokacija: Arandjelovac - Brezovac pod Vencacom Motocikl: F650 BMW Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji ili ne, na nama je odluka. Postujem misljenje, no ne volim nametanje istih. Ko se cuva i Bog ga cuva, pola pola smo u voznji. Hvala 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1569 Napisano Octobar 26, 2022 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Lep motorino. I meni je bio opcija ali sam se ipak odlučio za dva cilindra. Puno bezbednih kilometara želim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Octobar 26, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8268 Napisano Octobar 26, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao i Bog ti pomog'o. Samo nemoj ko Pantić ceo život da budeš mlađi referent. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3839 Napisano Octobar 26, 2022 Drug član, 462 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, shlem je napisao: Dobro došao i Bog ti pomog'o. Samo nemoj ko Pantić ceo život da budeš mlađi referent. Bolje mladji referent nego stariji penzioner. Dobro dosao i Bog ti pomogo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Octobar 26, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Bog ti pomogao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladji referent grof 55 Napisano Octobar 26, 2022 U prolazu, 7 postova Lokacija: Arandjelovac - Brezovac pod Vencacom Motocikl: F650 BMW Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mladi referent, naprotiv. Samo degradacija u poslovnom svetu ubacuje prostor za rec mladji, sto je valjda najlepse, biti mlad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7146 Napisano Octobar 27, 2022 Drug član, 2990 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...ko što sam reko jednom tvom kolegi po oružju - za te pare mogo si i motor da kupiš Inače, ono što mi je zanimljivo je da je taj motor jako često prvi pik na draftu ljudi koji ulaze prvi put u moto svet, pogotovo među programerima i sličnima, valjda im je brend poznat... Šalu u stranu, dobro došao, ostani malo, pročitaj koju, podeli nešto lepo, uvek je lepo imati nove produktivne članove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crkvine 27 Napisano Octobar 27, 2022 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladji referent grof 55 Napisano Octobar 27, 2022 U prolazu, 7 postova Lokacija: Arandjelovac - Brezovac pod Vencacom Motocikl: F650 BMW Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: ...ko što sam reko jednom tvom kolegi po oružju - za te pare mogo si i motor da kupiš Inače, ono što mi je zanimljivo je da je taj motor jako često prvi pik na draftu ljudi koji ulaze prvi put u moto svet, pogotovo među programerima i sličnima, valjda im je brend poznat... Šalu u stranu, dobro došao, ostani malo, pročitaj koju, podeli nešto lepo, uvek je lepo imati nove produktivne članove. Tacno + pretacno. Meni je bio zato sto sam kupio od poznanika koji nije puno to vozio a znam da je cuvan i mazen. A kao klinac se secam tog modela, to mi je bilo neverovatno lep motor, tako da sam ispunio zelju. Mozda sam ga malo vise platio ali zelja je presudila. Ima taj old skul momenat. I vozio sam 10 godina auto istoimene marke tako da seljackom logikom, mora da bude i motor BMW. Sta cu kad sam pros' 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Octobar 27, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9611 Napisano Octobar 28, 2022 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Novembar 4, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan On 26.10.2022. at 12:28, mladji referent grof je napisao: Da li postoji ili ne, na nama je odluka. Postujem misljenje, no ne volim nametanje istih. Ko se cuva i Bog ga cuva, pola pola smo u voznji. Hvala Bog pomogo ljudino! Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...