matke92 749 Napisano Octobar 25, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže. Nisam ja u pitanju već moj matori. Posle 13 godina rada u inostranstvu (8 godina Rusija, 5 godina Nemačka) matori je odlučio da je dosta rada preko, sad kako je situacija malo nestabilna pa i nema konstantnog posla preko, odlučio je da nema više poente raditi preko za malu razliku u parama, te je na moj nagovor prelomio da se vrati i batali inostranstvo. Uglavnom ako nekome zatreba keramičar, renoviranje komplet kupatila (skidanje starih pločica, postavljanje novih cevi, vodoizolacioni slojevi, odnošenje šuta, lepljenje keramike...) neka mi se obrati ovde porukom ili u postu, ili direkt kontaktirajte njega: Edin +381654728770 Pedantan, odgovoran i poštuje dogovorene termine, naravno kvalitet izvedenih radova na Nemačkom nivou, srpske cene (nisu loše sad kako je sve otišlo na gore, može se lepo i ovde živeti od zanata). Beograd i radijus 20-ak km oko Beograda, mada postoji mogućnost dogovora i za druge lokacije. Za sva dodatna pitanja stojim vam na raspolaganju. Evo i par sličica: Promenio Octobar 25, 2022 član matke92 10 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5064 Napisano Octobar 25, 2022 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Beograd? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 749 Napisano Octobar 25, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Skyrunner said: Beograd? Da. To sam zaboravio ispravljam u postu gore odmah. Postoji mogućnost i neke okoline ali bi moralo malo da utiče na cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1625 Napisano Octobar 25, 2022 Drug član, 614 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Upisao telefon! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 539 Napisano Octobar 26, 2022 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zabelezeno. Bice potrebno vrlo skoro... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4363 Napisano Novembar 3, 2022 Drug član, 485 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Batice, radice vise ovde no tamo. Ako radi kvalitetno i zaradice vise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 749 Napisano Novembar 3, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan @vexPa to sam mu i ja govorio dok sam ga nagovarao da se vrati za stalno. Otvaren je prvi kontakt preko foruma, ne znam ko je u pitanju, očekujem da će podeliti svoje mišljenje i iskustvo kad se posao obavi. Ma meni najsmesnije sto poslednja dva posla unazad sto je imao, kazu mu ljudi da traze keramicara i cekaju po 3-4 meseca, malo mi je nerealno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4363 Napisano Novembar 3, 2022 Drug član, 485 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, matke92 je napisao: @vexPa to sam mu i ja govorio dok sam ga nagovarao da se vrati za stalno. Otvaren je prvi kontakt preko foruma, ne znam ko je u pitanju, očekujem da će podeliti svoje mišljenje i iskustvo kad se posao obavi. Ma meni najsmesnije sto poslednja dva posla unazad sto je imao, kazu mu ljudi da traze keramicara i cekaju po 3-4 meseca, malo mi je nerealno... Realno 100%, ja na mojim poslovima cekam dundjere oko 2 meseca redovno, pocecu rodjendane i slave da slavim ranije kako mi sjebase kalendar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Novembar 4, 2022 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, matke92 je napisao: @vexPa to sam mu i ja govorio dok sam ga nagovarao da se vrati za stalno. Otvaren je prvi kontakt preko foruma, ne znam ko je u pitanju, očekujem da će podeliti svoje mišljenje i iskustvo kad se posao obavi. Ma meni najsmesnije sto poslednja dva posla unazad sto je imao, kazu mu ljudi da traze keramicara i cekaju po 3-4 meseca, malo mi je nerealno... Sve se čeka barem po 2 meseca i svi gledaju da uzmu posao koji mogu da završe brzo a da naplate što više, postali alavi mnogo. Čast izuzecima naravno, ali do njih doći... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...