gox 1864 Napisano Octobar 18, 2022 (promenjeno) Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj auto. Drugi vlasnik. U Italiji samo jedan. Proverena kilometraza. Ocuvan auto, pouzdan motor. Zimske gume na njemu. Sta je bilo neophodno uradio sam u Trio motors. Zamenjen lezaj predjeg tocka, stavljeni novi doskovi napred. Pozadi su skroz u redu. Nema ulaganja. Registrovan do iduce godine u ovo vreme. Razlog prodaje...morao da kupim dzukca zbog dvorista I ulaza u garazu(dvoriste em kosina em izlomljeno ne pitaj) Promenio Octobar 18, 2022 član gox 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Octobar 18, 2022 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Honda Civic WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Civic , 2010. godište, Hečbek, Benzin 1339 cm3, vozilo prešlo 114700 km, Novi Sad. Putnička... Cena moze dole za forumase Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Octobar 18, 2022 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jako lep auto! Godinama sam cekala da spuste cenu registracije za 2.2 motor. Cekajuci, presla sam na SUV kategoriju i ovo mi ostade neispunjena mladalacka zelja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Octobar 18, 2022 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Da ne objavljujem novu temu pa ce ovde biti I gume: Letnje Riken 225/45/18 dubina sare 5,5 mm ( merio vulkanizer) DOT sam uslikao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Octobar 18, 2022 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Zimske Kleber 225/45/18 2 dobre 2 lose Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Octobar 20, 2022 (promenjeno) Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Letnje gume 4 kom - 100 eura fixno zimske 2 kom dobre - 30 eura, 2 lose ubise milosa poklon Promenio Octobar 20, 2022 član gox 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Octobar 20, 2022 (promenjeno) Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Letnje rezervisane, otisle po 20 eura komad Zimske 2 kom- 20 eura, 2 lose poklon ali samo licno preuzimanje Bio u posti, okilavio se. Upakovao po 2, sve fiksirao salotejpom. Dosao do poste, uneo ih. Kaze mora u kesi ili streč. Vracaj sve pa ponovo. Fala za pare i muku. Zato zimske po 10 eura komad samo licno preuzimanje. Ne gi nosam nigde za te pare Inace, kad sam porucio gume preko IPG, poslali su za jedan dan Bexom. Nista nisu bile uvijene, samo tako stigle gole. Ovi u posti traze da se strecuju skroz i masnica obavezna. Promenio Octobar 20, 2022 član gox 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Octobar 22, 2022 (promenjeno) Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Civic prodat Gume na poklon zimske sve al samo licno preuzimanje Promenio Octobar 23, 2022 član gox 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Octobar 23, 2022 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Otisle gume Civic na prodaju ( kupac bio neozbiljan ) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Novembar 26, 2022 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Civic prodao preko polovnih automobila. Hvala na interesovanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...