NIKOLA 1 824 Napisano Octobar 13, 2022 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Givi Maxiu E52 polomljenu ili ostecenu, ne bitno je stanje..... Potreban mi je mehanizam kofera za zaključavanje. Ponude slati na broj 0641780510 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 13, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan oznaka je Z682N, probaš u motolandu, ili preko Baneta što dovozi GIVI? Mada, znajući givi, cena je paprena za te delove u post-nabavci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 14, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji mehanizam? Trazio sam i ja i rekli u Motolendu stici ce ali nije. Posle mi majstor zavario a prvo smo mislili da je neka legura alumunijuma da nece moci. Za sada sam nesto malo vozio sa tim zavarenim ali sa spanerom preko kofera za svaki slucaj ako pukne i za sada je dobro, drzi dobro. Inace kod vise modela je isti mehanizam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Octobar 14, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @NIKOLA 11 javi se ukoliko ti treba bilo šta od Givi opreme. Imam sve što Givi ima u proizvodnji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Octobar 14, 2022 (promenjeno) MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno mi treba ovaj metalni deo koji stoji na kraju bravice i pomoću kojeg se kofer zabravljuje i zaključava. Zvao sam i motoland i dosta njih koji nabavljaju delove za givi i kapa kofere i nigde nisam nasao Promenio Octobar 14, 2022 član NIKOLA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Octobar 14, 2022 (promenjeno) MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan A pošto ne mogu nigde da nađem taj deo a žao mi kofera rad sam da kupim neki neupotrebljiv ili polomljen kofer zarad tog dela Promenio Octobar 14, 2022 član NIKOLA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Octobar 25, 2022 (promenjeno) MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljući kolegi Baniši koji se angažovao i našao mi sve delove koji su mi falili , kofer će opet biti funkcionalan. Svuda sam jurio i po radnjama i po netu ali nisam našao. Hvala mu na svemu Promenio Octobar 25, 2022 član NIKOLA 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...