N.F.S. 22245 Napisano Octobar 11, 2022 Integrisan, 9575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Polovan, ispravan akumulator, kupljen u junu mesecu ove godine, zamenjen drugim tipom (Lithium polimer). Placen je 4900dinara, saljem u originalnoj ambalazi. Poslednja slika je upravo uslikano, trenutno stanje... 2000 din je realno valjda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22245 Napisano Octobar 11, 2022 Integrisan, 9575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo na linku liste kompatibilnih motocikala... CTZ10S-BS - Unibat.it WWW.UNIBATITALIA.COM GENERAL_DESCRIPTION Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2604 Napisano Octobar 11, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da mi odgovara, bio bi moj 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22245 Napisano Octobar 11, 2022 Integrisan, 9575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Po dimenzijama su tu negde, evo na slici dva za poredjenje (koja sam izvadio iz gsx650f-ova) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2604 Napisano Octobar 11, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi, evo sad bio do garaže da proverim dimenzije. Japanac ga knapirao maximum. Možda ima lufta sa svake strane po 1-2mm, jedino u visinu ima malo više prostora. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22245 Napisano Octobar 11, 2022 Integrisan, 9575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve jasno drug, ovi drugi nisu dobri, koristio ih je prijatelj za sonar, vise ni njega ne pokrecu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2604 Napisano Octobar 11, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je trenutno vartin od 2019, malo gubi na kapacitetu ako ne vozim malo duže, recimo mesec dana kad odem na godišnji... Upali mi na punjaču 75 % ali nikakvih problema nema oko paljenja. Mislio sam za sledeću sezonu da zamenim novim, da ne razmišljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 11, 2022 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi mi na reserve akomulator da vidim dal ce surak da ga uzme Promenio Octobar 11, 2022 član panta_kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22245 Napisano Octobar 11, 2022 Integrisan, 9575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, neka dodje i proba slobodno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22245 Napisano Octobar 11, 2022 Integrisan, 9575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "kumulator odnet Panti, kafica i kuci, hladnooo... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...