Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Avgust 11, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Ja motor servisiram kod njega, i veoma sam zadovoljan. Radi (ako neko ne zna) blizu Brankovog mosta, i nekada je radio u Veranu kao ovlasceni Peugeot serviser Uopste nije skup, uvek zavrsi posao kako treba, e sad jedina mana mu je sto je malo neozbiljan po pitanju vremena, ali to nije neki problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Mart 27, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Napisi njegov tel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Avgust 8, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima na ovom forumu. Kao sto se da primetiti na osnovu broja poruka, ovde sam nov Nabavio sam skuter za sebe, pa mi treba broj telefona Djoleta, kako bih ga kontaktirao u slucaju da imam problema. P.S. Uh, al' sam zvanican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Avgust 8, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan edina mana mu je sto je malo neozbiljan po pitanju vremena, ali to nije neki problem Zavisi koliko ti je bitno vreme. Meni je vreme mnogo veci prioritet od svega ostalog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 8, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Meni je vreme mnogo veci prioritet od svega ostalog. A kvalitet usluge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 1, 2011 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Jer to onaj Djole ,sto je radio u Karadjordjevoj ulici ispred svoje zgrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...