neshaljvi 37 Napisano Octobar 3, 2022 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko broj Marka iz Malog Mokrog Luga koji radi popravku namotaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Octobar 3, 2022 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja br al veruj mi da ti njegova usluga ne treba u životu jer ti namotaji posle njegove intervencije neće potrajati. Vrlo je los u svakom pogledu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Octobar 3, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Mene je @Arakis poslao u el servis " Teld" Bežaniska kosa i za sad sam izuzetno zadovoljan, hvala Bogu sve radi bez greske da ne ureknemo..... Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9018 Napisano Octobar 3, 2022 Drug član, 1903 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, neshaljvi je napisao: Ima li neko broj Marka iz Malog Mokrog Luga koji radi popravku namotaja? Kontaktiraj @Arakis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Octobar 3, 2022 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...