Deja Cezar 3 Napisano Octobar 2, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha XJ 600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,nov sam na forumu tako da sam imao malu gresku pri predstavljanju.Ispravio sam gresku pa otvaram temu u vezi zamene motora.Posedujem Yamahu XJ600 Diversion 1999.godiste,registrovana i naravno na mom imenu.Kod mene je oko 4 godine a ja sam inace drugi vlasnik u Srbiji.Posto sam inace veliki ljubitelj copera,menjao bih moj motor za neki coper uz moju doplatu,naravno do nekih 1000-1300eura,cena mog motora je 1900eura.Ako imate nesto ponudite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 3, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Za 1900e je vec diverzija XJ 900. Za malu diverziju je nerealno dati taj novac. Posto vozim Diverziju 900, a vozio sam nekada i malu diverziju, bez obzira na ova poskupljenja, ta cena za malu diverziju nije realna nikako. Bez ljutnje, al tako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 539 Napisano Octobar 3, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Najlepše predsatvjanje do sada. Ispravio si grešku fenomenalno.Tatatatira.Ajde polako, ako Ti nije teško, pročitaj pravila foruma. Promenio Octobar 3, 2022 član icecool Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deja Cezar 3 Napisano Octobar 3, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha XJ 600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako kazu za nas,tek kasnije procitas mala sitna slova,tako i ja,tek sam posle citao pravila,moja greska,no nikad nije kasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deja Cezar 3 Napisano Octobar 3, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha XJ 600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh cene su dosta nerealne za sve motore,tu naravno ubrajam i moj,ovo je cena za zamenu,naravno nema ljutnje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...