WoodyRider 817 Napisano Septembar 22, 2022 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj motocikl, u top stanju, kao lutka lep, i do poslednjeg šrafa ispravan (da ne kažem NOV NOV NOV ) Sledi link sa PA: BMW f650gs twin 800 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW f650gs twin 800, 2011. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 38600 km, Vršac. Cena 6.150 € - Motori - Polovni... 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Septembar 26, 2022 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Da dodam koju reč o motoru koji nudim. Ovaj primerak kupio sam od uvoznika Braneta iz Batajnice u maju mesecu. Bio je tada moj prvi izbor od tri ponuđena identična modela. Go kao pištolj, bez ikakve dodatne opreme. U međuvremenu, toliko sam se saživeo sa njim, da sam mislio kako ću ga voziti do penzije. To i jeste bio razlog što sam ga tako "ufulio" sa opremom. Glavne zamerke za ovaj model su tvrdo fabričko sedište i jako mali fabrički vizir. To je sada na njemu praktično veliki plus. Sve planove poremetio mi je dobar drugar, kada mi je ponudio svoj BMW R1200R, na koji balavim kao malo dete svaki put kada ga vidim. I tako, razum po ko zna koji put nije preovladao, pa je ovaj narandžasti lepotan završio na oglasima. Cena će za nekog sa foruma biti drugarski korigovana, i siguran sam da će se neko baš lepo navozati sa njim. Važno mi je da napomenem, da je ovo model sa fabrički nižom suspenzijom 2 cm, tako da ga mogu voziti niži vozači bez problema. Upravo iz tog razloga, nije moguće ugraditi mu centralni štender. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Septembar 26, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Joooj, kako ono beše,'Lava Orange' nijansa boje. Moja tiha patnja i model I boja. Brzu prodaju želim i da se docepas drugarovog boxera što pre 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Septembar 26, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, malitomic said: Joooj, kako ono beše,'Lava Orange' nijansa boje. Moja tiha patnja i model I boja. Brzu prodaju želim i da se docepas drugarovog boxera što pre boxer je vec u garazi ukradoh mustuluk xaxaxaxax 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Septembar 26, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Markone88 je napisao: boxer je vec u garazi ukradoh mustuluk xaxaxaxax Da, da. Sad vidim gore na avataru. Neka su sretni kilometri onda 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Octobar 18, 2022 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Mali update.... Cena korigovana i sklona i daljoj korekciji zbog zalaska sezone. Moguće je i kupiti motor bez nabrojane opreme, kako bi se cena snizila. Sve je podložno dogovoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano Octobar 18, 2022 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Krenuli u voznju Milos(detektiv kokni) i ja, on sa ovim kao tvojim sokocalom. I on kao da proba moj gs, i mi se zamenimo... Majke mi kao na kosilicu da sam seo...ahahahahah. Kako je dobar za voznju, kao biciklica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Novembar 3, 2022 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat, tema ide pod lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...