Mito_Maniac 80 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo drugar do mene da pogledamo shto mu ne radi kilometar sat na motoru,i kad sam skinuo sajlu imam shta i da vidim.Pukla sajla ali je parce ostalo zaglavljeno,pokusavao sam sve da je izvadim ali nema sanse zaglavila pa da ga j....E sad interesuje me jel moze nekako da se razdvoji metalni deo od plasticnog pa da onda izvucem parce sajle.Izvadiio sam osigurac koji stoji sa strane ali nishta i dalje nema sanse da razdvojim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Januar 3, 2009 Hronični Motociklopata, 7441 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pa trebalo bi da moze da se rastavi taj plasticni deo (bar je moglo na mojoj staroj Yamahi) uhvati sa klestima taj deo na kojem je navoj pa pokusaj tako, i stavi neku krpu izmedju, da nezeznes te recke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Rasturao ja pa kupovao novi pinjon! NI SLUCAJNO NE RASTURATI!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Rasturao ja pa kupovao novi pinjon! NI SLUCAJNO NE RASTURATI!!!! U jbt,pa nema nacina drugacije da izvadim ako ne rasturim.Shta sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan imao sam isti problem na svojoj apriliji, samo sto je kod mene kompletan pinjon zeljezni. Ja sam taj zlatni dio vrlo lako izvukao, rukom. a sajlu nisam kupovao novu vec samo brusilicom skockao na kraju i za toliko koliko mi je pukla sajla skratio buzir i radi inace na RS 125 sam rastavljao kompletan pinjon u najsitnije djelove i sastavio bez problema, al taj je neki plasticni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan probaj da ides na te zube papagajkama vidi da li se taj metal mozda odvija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj inace na RS 125 sam rastavljao kompletan pinjon u najsitnije djelove i sastavio bez problema, al taj je neki plasticni... Imam ja jedan pinjon u rinfuzu od RS '93. Isto tako rasturio, al obrnuto ne ide. Mesingani deo je upresovan i nema vadjenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7266 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 3080 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to malo cudno, cim ima zupce, on je, po meni, ne nagovaram te da ne bih snosio stetu , predvidjen da se odsrafi. A i niije ti BG daleko, ide kod Sinise sajladzije u Ruzveltovoj kod nadvoznjaka /radnja za preciznu mehaniku "Grada"/ da pogleda i on. Em pravi sajle, em je nas covek, matori motorista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja bi njega velikim,kako se ono zove el cekic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7266 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 3080 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jok, "srpski kljuc" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Jok, "srpski kljuc" Eee toooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da rastavim sve do poslednjeg dela,ali sad opet nema sanse da izvadim sajlu.Kao da je zapertlovana za pinjon,jel to moguce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sa nekom tankom burgijicom malo busiti i vaditi to sto je ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 4, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sto ja imam nije ni nalik tom kad se rasturi. Vidis, cini mi se kao da je "stisnuta" ovde, ili stisni kontra sa grip-klestima, ili tanka burgija, pa posle zalemi novu sajlicu unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...