Jovan Ristic 5423 Napisano Septembar 16, 2022 Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pored MotoGP-ija, šampionata Srbije i BMU šampionata, ove nedelje se vozi i 24 časa Bol d'Ora. SERT vodi u generalnom plasmanu, ali pošto je 85 bodova u igri, ništa još nije gotovo. Trka počinje u subotu od 15.00 časova, a završava se u nedelju. Inače, Bol d'Or obeležava 100 godina od prve trke, a ovo će biti 85. izdanje ove legendadne trke. 24 časa Bol d'Or - 100. godišnjica od prve trke - BJBikers.com BJBIKERS.COM Čuvena trka 24 časa Bol d'Or ima mali jubilej, jer će se ove godine slaviti 100. godišnjica od prvog održavanja ove trke. Ne znam za vas, ali meni je ovaj trkački vikend sa 24 časa trkanja legao kao šaka na dupe. Preplatio sam se na eurosport plejer, pustim online bez reklama i prekida i zabava može da počne! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 17, 2022 (promenjeno) Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ja pustio pre 2 dana LeMans, primio se ko konj, kad ono repriza trke iz aprila... Sta se desilo sa Bradley Smith-om? Dobio je strasan udarac u nogu na startu te trke. I sta se desava sa Gino Rea-om? Koliko shvatam doziveo je tesku povredu glave i tek pocetkom septembra prebacen u UK, nisam siguran da je uopste stao na noge od Suzuke. Promenio Septembar 17, 2022 član easy naked Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Septembar 17, 2022 Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, easy naked je napisao: Ja pustio pre 2 dana LeMans, primio se ko konj, kad ono repriza trke iz aprila. Sta se desilo sa Bradley Smith-om? Dobio je strasan udarac u nogu na startu te trkei sta se desava sa Gino? Bredli se dugo oporavljao od tog udesa. Ne znam tačno koje je sve povrede zaradio, ali je neko vreme bio u bolnici. Gino Rea se vratio kući u UK. Na nogama je i delimično je okej. Potrebno je vreme da se oporavi od jakog udarca u glavu i biće duga rehabilitacija. Pokrenuta je i akcija za novčanu pomoć i rehabilitaciju. https://www.motorcyclenews.com/sport/2022/august/gino-rea-condition-updates/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Septembar 17, 2022 Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Posle sat i nešto jače, SERT Suzuki izgleda ispustio dušu. Ekipa ne odustaje, izvadili su agregat iz rama i pokušavaju da ga generališu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Septembar 17, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan i BMW u boksu, kao da radi na 3 cilindra. EDIT: i F.C.C. TSR Honda u boksu. EDIT EDITA EDIT: YART ispustio dušu. Vozači kažu daj e problem u jakom leđnom vetru koji ih na pravcu dodatno pogura pre prevrte agregat. Promenio Septembar 17, 2022 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Septembar 17, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan E da, neverovali ili da, trenutno Ducati vodi, ispred SRC Kawasakija. EDIT: Dok sam pisao redove i SRC Kawasaki stao, ali deluje da nije prolupao. Promenio Septembar 17, 2022 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Septembar 17, 2022 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Svi favoriti su stali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Septembar 17, 2022 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram francuski baš 100%...ali mi deluje da je upravo iskočila vest da će delovi trke (možda i cela, zavisi od interesovanja) moći da se vide LIVE, na sajtu popularnog francuskog sportskog magazina "L'equipe". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 17, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да преносиће у овим терминима, не скроз. Не треба ти превод. La Chaîne L’Equipe retransmettra une partie du Bol d’Or en direct : samedi (субота) de 15h00 à 16h45, de 18h15 à 19h20 et de 21h/21h30 à 23h et dimanche (недеља) de 8h00 à 9h00, de 11h20 à 12h15 et de 13h30 à 15h20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Septembar 18, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno! F.C.C. TSR po drugi put prinuđen da menja kompletan izduvni sistem (Remus-ov) Ducati zadimio na pravcu, nije umro agregat, već im se po drugi put spržilo kvačilo. Evo i novi lider izgleda preminuo agregat. Ovu trku kao da niko ne želi da pobedi. Edit: Pukao im lanac! Promenio Septembar 18, 2022 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 18, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Трка издржљиости резервних делова, можда тако да назову ову рунду. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 18, 2022 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan XAOC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Septembar 19, 2022 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim ipak da je utisak sezone (ne)startovanje YART-ovih R1-ica skoro na svakoj trci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Septembar 19, 2022 Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, SlobodanR1 je napisao: Mislim ipak da je utisak sezone (ne)startovanje YART-ovih R1-ica skoro na svakoj trci... I prošle sezone su imali istih problema. Meni je neverovatno da ekipa poput YART-a svaki put presvira agregat. Jesu najbrži na kvalifikacija, ali redovno im produva agregat. Za razliku od drugih ekipa Wojcik, Viltais, itd, koji uglavnom uredno završe trke na R1. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1778 Napisano Septembar 19, 2022 Drug član, 836 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sa jednom razlikom u odnosu na ostale ekipe...YART ne zanima da zavrsi trku...zanima ih rezultat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Septembar 19, 2022 Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Vaske4s je napisao: Sa jednom razlikom u odnosu na ostale ekipe...YART ne zanima da zavrsi trku...zanima ih rezultat... Saglasan sam, ali da bi imao rezultat, prvo moraš da završiš trku. Oni su ove sezone baš podbacili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Septembar 19, 2022 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Па не знам баш..Мислим, наравно да их занима резултат, али много је битна и константност, а можда и највише у ендурансу... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1778 Napisano Septembar 19, 2022 Drug član, 836 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sve to jeste, ali timovima kao sto su oni, zavrsetak trke na 5-6. mestu prakticno nista ne znaci i iz tog razloga, razumljivo je da nema kompromisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Septembar 19, 2022 Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Vaske4s je napisao: Sve to jeste, ali timovima kao sto su oni, zavrsetak trke na 5-6. mestu prakticno nista ne znaci i iz tog razloga, razumljivo je da nema kompromisa... Jasno, samo mi nije jasno da iz trke u trku ne mogu da naprave agregat da izdrži. Eto Wojcik i Viltais ekipa na kraju ispale bolje plasirane od YART-a. Naravno da treba da motaju rezultat, ali moraju malo povesti računa o tome da završe neku trku. Marvin Fric je bio baš frustriran što im se iz trke u trku dešavaju iste stvari i što ne završavaju trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Septembar 19, 2022 Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Prokleto kvačilo sprečilo Ducati da pobedi. Ne znam zašto, pustio sam možda koju suzu više nego David Čeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...