NooN 69 Napisano Septembar 13, 2022 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Spool pantalone L veličine sa zimskom postavom bez protektora. Kupljene pre X godina u Guevari, nigde pocepane ali dosta su nošene. Zaboravljene u najmračnijem delu stana nadam se da će nekome koristiti. Najbolje lično Bgd. Okvirno za osobu oko 180/80. Moj broj 0692777520 6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Septembar 13, 2022 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Moze li za mog klinca? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Septembar 13, 2022 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može naravno. Žao mi je što ne znam gde su štitnici...šta je tu je. Jesi mislio da se šalje ili ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Septembar 13, 2022 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam privatnu poruku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...