BaksterBataja 0 Napisano Septembar 10, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Batajnica-Zemun Motocikl: Kawasaki zx4r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco, Danas sam morao da stavim obicne migavce da bi prosao tehnicki pregled nisu hteli da me puste sa led migavcima.Medjutim cim sam krenuo sa tehnickog koji sam regularno prosao migavci su prestali da rade.Ne znam da li je crkao automat ili osigurac.Ne znam gde se nalazi kutija sa osiguracima,gledao sam ispod zadnjeg sedista nema nista,a ispod mog sedista mogu samo da pridjem akumulatoru,za sve ostalo moram da skinem rep.Ako neko moze da mi kaze gde se nalazi kutija sa osiguracima bio bih zahvalan i kako da ustanovim da li treba da menjam i automat migavaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Septembar 10, 2022 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su negde napred u masci kod satova, tako je na CBR600F2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Septembar 10, 2022 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj iznad akumulatora nazad ka repu,imas crnu kutiju trebalo bi da je to ono sto trazis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16507 Napisano Septembar 10, 2022 Integrisan, 4936 postova Prijavi odgovor kao problematičan To vise lici na CDI. Osiguraci su ovo ispred. Kutija ima poklopac, otvoris i tu su svi osiguraci, osigm verovatno glavnog od 30A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaksterBataja 0 Napisano Septembar 11, 2022 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Lokacija: Batajnica-Zemun Motocikl: Kawasaki zx4r Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Siguran sam da je to ta kutija sto si okacio ali gde se nalazi,to me buni.Da nije ispod rezervoara? Promenio Septembar 11, 2022 član BaksterBataja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16507 Napisano Septembar 11, 2022 Integrisan, 4936 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto ti na slici gde su kleme prikacene na akumulator. Iznad akumulatora je vrv kao i na gpz-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaksterBataja 0 Napisano Septembar 12, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Batajnica-Zemun Motocikl: Kawasaki zx4r Prijavi odgovor kao problematičan ispostavilo se da je sa strane pored akumulatora,skinuo sam rep i zamenio osigurac.Danas sam dobio tablice presao sam oko 30km i far koji je LED nije fabricki poceo da trepti u voznji,stanem na semafor i digne skalu obrtaja na 8000 a radi na 2000 povucem sauh ugasi se i ostane bez struje.Razmiisljao sam moze biti akumulator ili regler,kako da proverim? PS.Upalih ga na gurku druga pa prva i dodjoh kuci nekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5769 Napisano Septembar 13, 2022 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nema nista bez merenja napona punjenja. Upali motor i izmeri napon na klemama akumulatora, mora biti oko 14 - 14.4V. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaksterBataja 0 Napisano Septembar 14, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Batajnica-Zemun Motocikl: Kawasaki zx4r Prijavi odgovor kao problematičan Napon je ok,resen je problem sa strujom.Sad je tu druga stvar,poceo je da nabija temperaturu u crveno,proverio sam antifriz dopunio ali posle 15km voznje ista stvar,sta bih jos trebalo da proverim? Kad ga tako zagrejanog ugasim nece da pali dok ne spusti temperaturu,sto je ocekivano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...