X3Mer89 1 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Jel mi moze neko dati tacan serijski broj te polir paste da je nabavim posto i ja imam problema sa purolom, brzo izgubi sjaj i ne moze bas bas da usjaji. inace poliram sa novinama a ne krpom, bolje se sija. Hvala unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Januar 3, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Uz ovu pastu dobijes filc koji stavis na busilicu i poliras s tim,extra bude ispolirano.Ja sam jednom ispolirao i drzao je sjaj cetri meseca tako sam i prodao motor.Posle nema vise smirglanja samo poliras kad izgubi sjaj.Kao sto sam rekao pasta je plave boje neznam oznake posto mi se izbrisala etiketa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan U NSu ima predstavnistvo WURTHa pa mogu da pitam koliko je para i sve ostalo. Evo broj njihov. Bulevar Kralja Petra I 87 021/531-067 063/335-430 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan ja cu je nabaviti u Bana Luci al bi mi pomogao serijski borj da ne trazim po katalogu posto je katalog od xxxx strana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan moze li neko da mi nabavi ovu Wurt-ovu pastu za poliranje metala?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan moze li neko da mi nabavi ovu Wurt-ovu pastu za poliranje metala?? I ja pitao isto ali niko ništa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Posto Wurth neradi vise maloprodaju bio bi zahvalan ako neko moze proko svoje firme koja posluje sa wurthom da mi nabavi ovu pastu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...