redzone 6 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 2000god. reg. do septembra 2009 ja sam vlasnik zamenjeno je ulje,svi filteri,rolnice,kais,sve sajle,nove gume,nov kilometar sat,nova baterija,fuzasteri za suvozaca,posebno odradjen naslon za suvozaca i .t.d. odradjen je u sivu perlu kompletno inace motor je mali potrosac i veoma pouzdan za dalja putovanja cena je 1300 eura zvati na 0659991979 Boban Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Januar 1, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan za clanove foruma cena je 1100 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan da li je moguce da nikog ne interesuje ovaj motor ljudi motor je perfektan sve zivo odradjeno evo pada cena na 1000 eura samo za clanove foruma registrovan do septembra 2009 motor prodajem do kraja januara posle vise nije na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 5, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Lep skuter, lepa i cena, al' kad bih ženi pomenuo i s od skutera i ona i moja majka bi me proterale kroz odžak. Sorry... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan rado bih ga pazario i odmah ali moram prvo da prodam mog kineza... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan ok 900 eura samo do kraja januara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi motor je extra mene je izasao preko hiljadu eura zao mi sto ce biti u garazi celog leta a registrovan dajem ga ispod cene ja sam letos dobijao hiljadu eura za njega ali jebiga tada nije bio na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FXGT 0 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan hm pa motor je extra zaista cena fenomenalna a ja imam free i nemam A kat to su mi 2 problema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan mozda ti je vreme da predjes na nesto jace poz.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno 900 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi motor je kao nov Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan cena 800 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan hehe ne mogu da verujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 26, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta da ti kažem, sem da ponovim, ubile bi me i žena i majka i to po dva puta obe! A lepo motorče. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta da ti kažem, sem da ponovim, ubile bi me i žena i majka i to po dva puta obe! A lepo motorče. ne mogu da verujem sta radim sa cenom smejem se sam sebi vrlo malo mi fali da odustanem pozzzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 26, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ne odustaj, naći će i on svog kupca. Samo polako i ne preteruj sa skidanjem da se ne pokaješ. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FXGT 0 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne idi bre nize nacice se vec neko stvarno relep skut e dami je taki jedan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 12, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh li ja? Samo opušteno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh li ja? Samo opušteno! HEHE A KRIVO MI JEBIGA BOLJE DA SE VOZI NEGO DA BUDE CELE GODINE U GARAZI POZDRAV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...