Djeneral 1437 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo zabac, ako imas jos slobodno stavi, ili neko od vas. Safete, nemoj samo posle da se zalis ako sutra bude frke sa Zeljkom...znas da je i on odusevljen zenama na motorima P.S. Budite fini, njen tata je takodje na forumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vam se nazalost sutra necu pridruziti jutros me je sastavio neki virus i visoka temperatura :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, da Safete vodi računa jerbo će te stići moj komšija Željko, a on je zaje... tip Djenerale... onda neki drugi put :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Vi mislite da se ja plasim tog Zeljka. C,c,c,c,c,c... Eeee. Necu nista komentarisati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 3, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ga se plasis ! ! ! Cuo sam da je bacio oko na Martinu ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam skontao da kad god se Željko negde pojavi, ti nemaš petlje da dođeš... jel to zbog ove devojčice??? Šalu na stranu, džaba ti sve ti si fin dečko a Želja je prgav momak, ja mu nebi stajao na crtu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Igraj se sa vatrom... smo se igraj... pa će biti: bibi tutu papa!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 3, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce doci obojica, a bas me ludo interesuje kako ce se " obracunati " ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lisac ja donosim kokice! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan A sta vi imate protiv mene i mog siptarluka? A? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 3, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mi ! ! ! mi nemamo nista, al Zeljko ima ! Vas problem je Martina ! ( a ona nema pojma da vi uopste i postojite ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha! Martina je moja! Ko pre djevojci, njemu djevojka! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pokupicu ti Killer ja pa se chujemo,svejedno smo komshije Ok, hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja za sat vremena polazim na sahranu u okolinu Knina, tako da ću propustiti sutrašnje okupljanje. Potrudiću se da nekako dostavim svoje fotke i nabavim ostale, kad se vratim. Ne zamerite.Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim.Vidimo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Januar 4, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha! Martina je moja! Ko pre djevojci, njemu djevojka! A ko zadnji devojci njegova zena :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, ova poslednja je dobra ;-). Ja bih vam se takodje pridruzio, ali trenutno nisam u zemlji, dolazim za 10-tak dana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan I kako je prošlo? Ima li žrtava? Došao bi i ja ali imam fucking temperaturu još od prošle godine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan I kako je prošlo? Ima li žrtava? Došao bi i ja ali imam fucking temperaturu još od prošle godine. Paaa standardno.Kukicanje i hekleraj uz kabezu i klaker. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bogami ja naučio i da štrikam! Sad ću sam sebi da izštrikam jedno džemperče i opletem jedne duge gaće da mi se 00 ne smrznu dok se drajviram ovih dana. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja morao da odem ranije zbog sitne djece a bas me krenulo pivo... E da umalo da zaboravim,dosli ljudi motorima na okupljanje na -8,e to su pravi motorasi ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 4, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Oko 850MB slikica i filmica!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Januar 4, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan kako bre ja imam samo nesto preko 400 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 4, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan kako bre ja imam samo nesto preko 400 Okreni CD! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Januar 4, 2009 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan kako bre ja imam samo nesto preko 400 Okreni CD! ;D Ma nije nego Quasaar pije ceo vikend pa vidi duplo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...