Jump to content

Moto Zajednica

Honda XL600 V -Transalp

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 383 postova
  • Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT

au bre choveche :) 18l ti je tank... ako ne verujesh, skini tank sa motora... isprazni ga skroz.. idi do pumpe i sipaj od nule...

To je bas tako lako. Nije mi jasno kako je nekome rezerva 5l neko 3,5. To me najvise i interesuje. Meni staje kako kad 13,14 litara al ne znam kolika je rezerva. Znam da sa rezervom imam sigurnih 30km a izgleda da imam i 70 ako ne i vise. Moracu jednu flasu u gepek i da se igram....pod uslovom da mi ne eksplodira ista na ovi 50stepeni

A sto lepo ne istocis u garazi rezervu da vidis kolika je. Ja nikad ne cekam da prebacim na rezervu. Jednostavno posle 250 - 300 km uvek tankiram i nema problema.

Posto rezervoar ima dve komore javlja se razlika u rezervi od 3.5 do 5 litara posto u drugoj komori (gde nema slavine) ostane malo a to je ti je 1.5 litara..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Evo da se zapljunem ponovo....

Isto godishte, ista boja ko i ukradeni...ima neke stvarchice koje onaj nije imao (izduv hebe kevu  ;D ) ... ja vishe nego srecna !!!

X5nFY_22062010766.jpg

ykiSC_22062010767.jpg

OP2Yo_22062010768.jpg

• Svrati ponekad, 354 postova

Evo da se zapljunem ponovo....

Isto godishte, ista boja ko i ukradeni...ima neke stvarchice koje onaj nije imao (izduv hebe kevu  ;D ) ... ja vishe nego srecna !!!

UfWhi_22062010766.jpg

n7JSk_22062010767.jpg

b0kbt_22062010768.jpg

AMORE VINCIT OMNIA ;) ;) ;)

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Koji je to izduv na Trandz.....i

Pishe G.P.R.  ;D  Da li je original ili ne veze nemam... ali shto se dobro chuje  ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 859 postova
  • Motocikl: Honda XL1000 2004.

Na Transalpu 600 izgleda otišao glavni ( gornji ) košioni cilindar. Juče menjali ulje, a klip se na vraća ka ručici kočnice. Gde ima da se kupi set gumica i ostalog za reparaciju?

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

ja sam taj servis radio pre neku godinu kod Joce... izashlo me 2000din... e sad.. nije mi menjao nishta.. samo su ochistili...

a mislim da je Lalajko u nekom trenutku pisao kako je to menjao na africi pa vidi gde je on kupio.. mislim da je isto i za TA...

• Zainteresovan, 859 postova
  • Motocikl: Honda XL1000 2004.

U radionici kod Ribolovca, cilindar demontiran očišćen, zamenjeno ulje i mnogo je bolje. Nije idealno, ali je bolje. Ako neko ima glavni kočioni ( na kormanu ) viška, neka se javi pa da se dogovorimo. 8)

• Svrati ponekad, 152 postova
  • Motocikl: Transalp

Samo da budem u temi. Na srecu moj TA je TA, on nesrecnik nista ne trazi osim redovnog menjanja ulja, filtera.

Malo se nesrecnik smrzo prosle zime, pa mu zardjale felne. Nista strasno, ali ja bih zeleo da se sijaju.

Ako neko ima da proda, rado cu da izadjem u susret, da ga obujem. Inace je prva polovina 91. napred jedan disk, nazad dobos.

Zbog toga sto se smrzao, ove godine sam ga castio turing sedistem u Solunu. Da mi ne bude glavni krivac kada me boli GU...A.

U avgustu planiram da mu poboljsam disanje jednim auspuhom iz Ade, i jos da mu ugradim ruke, da me zagrli!!!!!

Moja srecica!

• Svrati ponekad, 217 postova

Ljudi hocu da promenim rashladnu tecnost. Imam dva pitanja.........Kako se menja tecnost i da li ima neka caka i savet.....................A drugo pitanje je Sta da stavim?

Imam vec neki antifriz za kola litar neki za minus 37. Moze li to ili sta drugo?

• Drug član, 1856 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Ljudi jel' znate gde u Srbiji ima da se kupe nosaci kofera za TA, i koliko bi otprilike mogli da kostaju?

HVALA!

Da li ti je bitno da to budu "brend name" nosaci (bocnih?) kofera?

• Svrati ponekad, 227 postova

Ma jok, ja zivim 500m od Louis-a, nove brendirane uvek mogu da kupim, al' mi treba nesto budzeno ili mozda polovno. Slabo se kontam u to, ne znam jel' bas moraju da budu za TA ili moze i od nekog drugog modela.

Moraju da budu BAS za tvoj model TA, zbog kacenja, uglova itd. Tesko ces naci polovne, jer to niko ne skida sa motora kad jednom nakaci, jer osim kao nosaci kofera, sluzi i kao kras-bar u slucaju pada motora.

Nosace ti ovde mogu ljudi napraviti daleko povoljije u odnosu na cenu novih, a razlike nema!

Javi se Scubi za dogovor, evo ti broj na PP.

Hvala.

Imam jos dosta pitanja, ali da vas sad ne davim, a i meni za 10 minuta dolazi devojcica tako da moram da joj se posvetim, pa do tada... POZ!

i jos jedno pitanje na brzinu :D, dali je normalno za TA da ima malo drugaciji zvuk u 3-oj brzini (za raliku od ostalih brzina) u rasponu obrtaja od otprilike 2500-4000? To je neka brzina od 40-60 km/h voznja po gradu.

Druze, ja sam ih uzeo u Louis, i prezadovoljan sam!

Znam da su original najbolji, ali dali se isplati dati toliku lovu samo za nosace pa jos i koferi, a motor star preko 12 godina?!

Druze, ja sam ih uzeo u Louis, i prezadovoljan sam!

Druze, kapiram da tu nema sta da se bude zadovoljan ili ne. Ako kofer moze normalno da se zakaci i lepo da stoji i da to fino izgleda, to je to, gvozdje je gvozdje, cena je ta kojom treba biti zadovoljan.

i jos jedno pitanje na brzinu :D, dali je normalno za TA da ima malo drugaciji zvuk u 3-oj brzini (za raliku od ostalih brzina) u rasponu obrtaja od otprilike 2500-4000? To je neka brzina od 40-60 km/h voznja po gradu.

Mislim da bi to trebalo neki majstor da cuje. Ja na svom nisam primetio neku veliku razliku u zvuku (obraticu paznju ovih dana).

10024435   H+B KOFFERTRAEGER, SCHW.

XL 600 TRANSALP -96 *)

HONDA XL600V TRANSALP (PD06) [MODELLE PD06H-N]

HONDA XL600V TRANSALP (PD06/94) [MODELLE PD06H-N]

Sofort

203,95

Ovo je aktuelna cena u LOUIS-u, naravno za TA 650 i 700 su malo i jeftiniji, za 30-50€

Mislim da bi to trebalo neki majstor da cuje. Ja na svom nisam primetio neku veliku razliku u zvuku (obraticu paznju ovih dana).

TA sam uzeo pre 2 meseca, `98 god. sa predjenih 26000 (bar tako na satu pise), medjutim primetim taj zvuk u pozadini, ali tek kada se motor i ulje dobro ugreju, da je lezaj na menjacu ili nesto slicno trebalo bi da se cuje u svakoj brzini? Ili?!

Menjac se salta lepo, ne iskace iz brzina,ne oseca se nista neobicno, ali taj zvuk je tu, pa ne znam dal' je to normalno ili ne.

10024435   H+B KOFFERTRAEGER, SCHW.

XL 600 TRANSALP -96 *)

HONDA XL600V TRANSALP (PD06) [MODELLE PD06H-N]

HONDA XL600V TRANSALP (PD06/94) [MODELLE PD06H-N]

Sofort

203,95

Ovo je aktuelna cena u LOUIS-u

Nisam znao da to toliko kosta, mislim da bi ovde mogao da ih dobijes za oko 1/3 te cene.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja