Alera 96 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 130 slobodno namontiraj, ali siru nemoj. Iako ne vidim smisla u tome, samo je skuplja guma, a osim izgleda neces dobiti nista. Pegaso tvornicki ima 130 tako da 140 i nije neka razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan 130 slobodno namontiraj, ali siru nemoj. Iako ne vidim smisla u tome, samo je skuplja guma, a osim izgleda neces dobiti nista. Pegaso tvornicki ima 130 tako da 140 i nije neka razlika. Sad imam 130/80-17, i to je tvornicka dimenzija na ta! Ali necu se igrati sa 140tkom, poslusao sam savet iskusnijih Kad bude nova, i 130tka ce dobro izgledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 130 slobodno namontiraj, ali siru nemoj. Iako ne vidim smisla u tome, samo je skuplja guma, a osim izgleda neces dobiti nista. Pegaso tvornicki ima 130 tako da 140 i nije neka razlika. Sad imam 130/80-17, i to je tvornicka dimenzija na ta! Ali necu se igrati sa 140tkom, poslusao sam savet iskusnijih Kad bude nova, i 130tka ce dobro izgledati Ima raznih podataka za dimenziju zadnje gume. Meni pise 120, a na taj podatak sam naisao i na nekim sluzbenim stranicama. Opet se negdje spominje 130. Mozda je do godine? ...na jednom talijanskom sajtu sam naisao na stranicu kako legalizirati 130-tku u italiji. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od skorasnjeg vlasnika TA 600V Procitao sam sve poruke u forumu na tenane, i imam jedno pitanje, ako je neko raspolozen da pomogne.. Gde se nalazi ta kutijica za alat na Hondi Transalp? (moja je '91.godiste). Unapred zahvalan. Dobro dosao!Platis pivo u "GOLUBU" i (po)kazem ti gde je! ;D ;D ;D ; a za gilice u "Parizu" ti donesem bibliju(upustvo) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Drgari, treba mi osigurac za pogonski lancanik, sa krupnim nutom. U Luisu nisam uspeo da nadjem... jel' ima neko da mu je preteklo? Hvala unapred na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3003 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao!Platis pivo u "GOLUBU" i (po)kazem ti gde je! ;D ;D ;D ; a za gilice u "Parizu" ti donesem bibliju(upustvo) :) Hahahaha, vazi Brki - nije problem. Video sam tu kuticu, ali to nije razlog da se ne popije pivce uz girice Uzgred, cini mi se da sam video ovu tvoju makinu pre nekih mesecak dana ispred Sotto Sopra. Bas sam se pitao ciji li je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Drgari, treba mi osigurac za pogonski lancanik, sa krupnim nutom. U Luisu nisam uspeo da nadjem... jel' ima neko da mu je preteklo? Hvala unapred na odgovorima I jesi nasao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Maj 14, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha, vazi Brki - nije problem. Video sam tu kuticu, ali to nije razlog da se ne popije pivce uz girice Uzgred, cini mi se da sam video ovu tvoju makinu pre nekih mesecak dana ispred Sotto Sopra. Bas sam se pitao ciji li je Moj je ;D ;D ;D pusti samo pp dan dva unapred pa idemo na kafu do Maglica,i taman da se provozamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Maj 15, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Drgari, treba mi osigurac za pogonski lancanik, sa krupnim nutom. U Luisu nisam uspeo da nadjem... jel' ima neko da mu je preteklo? Hvala unapred na odgovorima I jesi nasao? Nisam jos... ovaj stari se opasno pojeo, i nije sa krupnim nego sa sitnim nutom. Ovaj moj ima 14 zubaca za osovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Maj 15, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u 3T-Racingu u Balosavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3003 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Brki dogovorenooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisapop 22 Napisano Maj 15, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje: TA bi trebalo da ima max brzinu 170 km/h, barem knjiga tako kaze. Medjutim moja masina jedva dolazi do 150. Jeste on 95. god. Nije nov i tako to. Medjutim, ipak mislim da tu nesto nije u redu. Imate li ideju? Neko mi rece da moze da bude problem u auspuhu. Ne kapiram kako, ali tako mi rekli. Koliko vasi motori mogu max da razviuju? Naravno mislim na TA.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan sta znam,ja sam moju '89god poterao na 140km/h i mogla je jos neki vetar me preteci bacao pa sam odustao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 15, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ja moju potera jednom do kraja pokaza sat 190 samo sam stavio remus bas org za ta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Maj 16, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Transalpa terao do 140, R moze preko 200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Maj 16, 2010 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ja sam mog poterao preko 160 i mislim da može još, fabrički je vetrobran pa me ubi vetar. Problem kod tvog je verovatno odnos zupčanika, ponekad stave takav odnos da bolje ubrzava a manji mu je maksimum. Normalno standardni TA treba da nagura 170-180 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ja sam mog poterao preko 160 i mislim da može još, fabrički je vetrobran pa me ubi vetar. Problem kod tvog je verovatno odnos zupčanika, ponekad stave takav odnos da bolje ubrzava a manji mu je maksimum. Normalno standardni TA treba da nagura 170-180 km/h. Potpuno se slazem. Moj izvlaci 180-185 al samo na koju sekundu da ne iskoce klipovi i naprave karambol. Jako je bitan i podataka da je dobro ulje u njemu, kvalitetnije gorivo i voznja niz vetar jer u kontri je tesko moguce postici bolje od 160kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Drgari, treba mi osigurac za pogonski lancanik, sa krupnim nutom. U Luisu nisam uspeo da nadjem... jel' ima neko da mu je preteklo? Hvala unapred na odgovorima I jesi nasao? 3-T racing Balosava 8 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje: TA bi trebalo da ima max brzinu 170 km/h, barem knjiga tako kaze. Medjutim moja masina jedva dolazi do 150. Jeste on 95. god. Nije nov i tako to. Medjutim, ipak mislim da tu nesto nije u redu. Imate li ideju? Neko mi rece da moze da bude problem u auspuhu. Ne kapiram kako, ali tako mi rekli. Koliko vasi motori mogu max da razviuju? Naravno mislim na TA.. Fabricki podaci kazu max. 170 km/h. Moja kamila je iz 99 i do 150 km/h dodje ko od sale, onda sve preko toga je borba sa vremenom i uslovima puta. Do sada nisam uspeo da nadjem dobro parce puta da ga pustim i vidim koliko moze da izgura. Imam povisen vizir i rol barove oko oklopa.. Cenim da to sve utice - povecava masu. Takodje ni ja nisam sitan 189cm/106 kg.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 27, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ne radite to iz iskustva pricham... ako ga terash u crveno TA pije ulje... a onda presushi i crkne... i onda bacish agregat u djubre 120-140kmph je max za TA... i shta ce ti vishe? planinski putevi su za njega... 80 do 100 je njegova teritorija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan ne radite to iz iskustva pricham... ako ga terash u crveno TA pije ulje... a onda presushi i crkne... i onda bacish agregat u djubre 120-140kmph je max za TA... i shta ce ti vishe? planinski putevi su za njega... 80 do 100 je njegova teritorija... U pravu si. I onako vetar bije ko lud cim ides preko 120 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan ... 80 do 100 je njegova teritorija... Lepo vam covek kaze. Uzivajte u voznji, a ne u brzini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ... 80 do 100 je njegova teritorija... Lepo vam covek kaze. Uzivajte u voznji, a ne u brzini slazem se!! probao sam na auto putu 140,bas bije vetar! mislim da mu je idealna putna brzina 80-100km/h!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coa 12 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ... 80 do 100 je njegova teritorija... Lepo vam covek kaze. Uzivajte u voznji, a ne u brzini slazem se!! probao sam na auto putu 140,bas bije vetar! mislim da mu je idealna putna brzina 80-100km/h!! jos jedan glas za 80-100 , preko mnogo bije vetar, jedino da legnes iza vizira, ali to nije to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bogami, "jurim" cak 120 km/h! ;D ;D ;D Autoputem-do posla i nazad. Mada moram da vam kazem da sam stavio prednji zupcanik za jedan zub veci nego standardni, tako da sam sa 5500o/min na 120km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...